自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

別墅

我無陰陽眼但好鍾意聽鬼怪野
share一下先, 試過同friend噢門酒店(好舊3星)過夜,間房超黑完全伸手不見五子, 房外面好嘈。。第二日,醒發現身上有多個小圓形瘀痕

大家有無故事share

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

留毛先

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

八下先

[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

男爵府

回覆樓主:

年輕時試過同朋友租過間屋。點知間屋係有另類朋友係度。黑麻麻無人行嘅廳會有行路拖鞋聲。撞枱聲。仲有人講野同埋笑聲。但聽唔清佢講咩

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

tsung 發表於 18-3-20 19:57
留毛先

我屋企,垃圾桶盖識自己郁,望住垃圾桶又即停左,我試過我同女在家瞓晏覺,個女細時,有把男人聲在我隔離講野,嘈醒左我,當時未有工人

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

agnes-L 發表於 18-3-20 20:52
年輕時試過同朋友租過間屋。點知間屋係有另類朋友係度。黑麻麻無人行嘅廳會有行路拖鞋聲。撞枱聲。仲有人講 ...

好多時都係聽唔到講乜,只係知道好嘈,好似開party

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

pomanlife 發表於 18-3-20 20:55
我屋企,垃圾桶盖識自己郁,望住垃圾桶又即停左,我試過我同女在家瞓晏覺,個女細時,有把男人聲在我隔離 ...

你有陰陽眼?

用戶要求終止服務

stagea 發表於 18-3-20 21:02

你聽過?

珍珠宮

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

tsung 發表於 18-3-20 21:03
你有陰陽眼?

見過有個白影囉

彩鑽殿

tsung 發表於 18-3-20 21:04
你聽過?

啲鬼嗌帶走人,雖然睇唔到,但聽左嗌嗰聲,驚左成一個星期,個人當然走左啦

男爵府

回覆樓主:

又驚又想聽

用戶要求終止服務

pomanlife 發表於 18-3-20 21:06
見過有個白影囉

子爵府

回覆樓主:

我之前租嗰間公屋係全新無人住過嘅,第一次入去嘅時候都唔見到有嘢但係住咗一排見到有一家三口向度 ,初頭得我見到後來連我個仔都見到當時我個仔得 3、4歲由於我仔言語遲緩唔善於表達,所以我仲話bb係咪你聽錯呀,後來大個啲我哋搬走咗,有一日傾閒偈佢先講返呢件事,話成日有個小朋友嗌佢全名

boccioni    發表於 18-3-23 16:59
日月水火    發表於 18-3-22 16:27
CurryCheng    發表於 18-3-21 16:16

彩鑽殿

tsung 發表於 18-3-20 21:31

已經共存左喇,大家磨合左各不相干

彩鑽殿

stagea 發表於 18-3-20 21:02

我都係咁喎,中學時個房對窗,窗下係馬路,十點後已經好靜,好多時點幾兩點就變左鬧市咁好嘈,比嗰啲聲嘈醒之後望出去,人影刀冇隻

彩鑽殿

tsung 發表於 18-3-20 21:31

有段時期家境唔好,亞媽搵左一個人住既婆仔,話佢間屋多左個房可以租出來,個婆仔成日去到夜媽媽先回家,有時亞媽未放工,亞爸返夜,就聽到間屋有人係度咳咳咳,奇怪?三面單邊,冇隔離,點解有咳聲,嗰時同亞媽講,佢又話冇野,住左兩年有得搬走,個亞婆先講,佢老公肺癌走左一個月,驚冇人陪先租間房出來

大宅

sfchu.b 發表於 18-3-20 19:52
我無陰陽眼但好鍾意聽鬼怪野
share一下先, 試過同friend噢門酒店(好舊3星)過夜,間房超黑完全伸手不見五 ...

8,thx

珍珠宮

有,契妹有陰陽眼,有次見到有隻野搞同學就推開同學黎救人,之後比訓導話佢打同學,即日見家長記缺點,契媽話個女有陰陽眼,真係見到鬼,個老師就加多個缺點話不尊重師長,仲鬧契媽話世界上根本無鬼,再話有鬼就捉佢兩母女去睇精神科

首頁
12345...18

尾頁

跳至