自由講場

跳至

首頁
23456...18

尾頁

水晶宮

pomanlife 發表於 18-3-21 08:30
其實周圍都有啦,返工既地方一樣有,避唔到咁多既
請問燒衣個時,係米一路燒,一路有鬼收?
我上次去化寶, 有個"神婆"走埋黎講" 你唔好撩啦, 佢地著住都當晒, 第日買對鞋要大d"

佢話見到左右一男一女企我隔離, 係潮州人,

但我拜祖先,係客家人...................................

佢話我無寫名地址,俾人截糊..

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

sfchu.b 發表於 18-3-20 19:52
我無陰陽眼但好鍾意聽鬼怪野
share一下先, 試過同friend噢門酒店(好舊3星)過夜,間房超黑完全伸手不見五 ...
想問下係邊間

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我想問點解佢哋會入到耳內講嘢?

男爵府

回覆樓主

我阿婆果時入咗醫院,佢話半夜三更見到有個女人坐係窗邊,行埋去問個女人做咩坐係到,個女人答佢⋯⋯我等人跳落來

雖然唔知佢係瞓到矇查查發夢定真係見到,但次次諗返都好驚

大宅

回覆樓主

人生第一次見係著唐裝衫既男人站係我床邊

男爵府

畀面勳章

回覆 muimui1013 的帖子

相張好得人驚..

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

別墅

回覆 日本成 的帖子

li 個好恐怖

別墅

回覆 LucaLuLu 的帖子

我唔記得個名,但好舊好賓館style,粉紅色又d近sogo講真如果當時唔係peak season d 房貴到癲,我一定唔會住。。好大陸舊色賓館style又dirty

珍珠宮

lucille_lai_ha 發表於 18-3-21 08:42
我試過去緊公司厠所時,有把男人聲響我耳邊吹口哨,個刻我好冷靜話。。。。5好阻住我屙屎吖!
...

你好大膽呀

珍珠宮

cinda72. 發表於 18-3-21 00:06
我冇陰陽眼,但起碼見過超過10次以上
其實冇咩特別,佢都唔想比你見到
我都係, 我只係見過, 聽過, 聞過, 無乜野唔會好驚, 四月和舊曆七月易D遇到

bebe12hk    發表於 18-3-21 22:18
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

侯爵府

回覆樓主

又驚又想八

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

李露眉 發表於 18-3-21 09:30
請問燒衣個時,係米一路燒,一路有鬼收?
我上次去化寶, 有個"神婆"走埋黎講" 你唔好撩啦, 佢地著住都當晒, 第 ...

通常都會寫左仙人個名,同埋燒衣時唔好篤篤篤,一陣篤爛比佢地既「物品」

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

stagea 發表於 18-3-20 22:38
好多酒店都有,你一訓覺就開party,你一醒就無聲,我知道係個d野
...

西環應該有個「地獄之門」,仲猛,佢哋可以日日出來開p

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

日本成 發表於 18-3-21 11:26
我阿婆果時入咗醫院,佢話半夜三更見到有個女人坐係窗邊,行埋去問個女人做咩坐係到,個女人答佢⋯⋯我等人 ...

但醫院啲窗打唔開㗎,所以應該等唔到人跳落去。
返而係醫院病C就應該唔少人,去病房等應該會易啲。

珍珠宮

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

muimui1013 發表於 18-3-21 11:35
人生第一次見係著唐裝衫既男人站係我床邊

你住元朗?

珍珠宮

pomanlife 發表於 18-3-21 13:14
西環應該有個「地獄之門」,仲猛,佢哋可以日日出來開p ...

想聽

大宅

sanjoe 發表於 18-3-21 13:33
你住元朗?

男爵府

pomanlife 發表於 18-3-21 13:14
西環應該有個「地獄之門」,仲猛,佢哋可以日日出來開p ...

可以透露多啲嗎?
Keep calm & carry on

首頁
23456...18

尾頁

跳至