親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

平日去迪士尼帶bb車要鎖車嗎?

複式洋房

ananlove 發表於 18-3-21 01:17

除左睡公主旋轉木馬果度你泊bb車時,有職員看及交收的名紙外,其他地方無人會幫手看住你泊下的bb車架,如果你擔心不見了,便要下辦法了,或者直頭租園內bb車應該被盜機會較低。

男爵府

maymay719 發表於 18-3-21 22:32
除左睡公主旋轉木馬果度你泊bb車時,有職員看及交收的名紙外,其他地方無人會幫手看住你泊下的bb車架,如 ...

明白,唔該曬

禁止訪問

侯爵府

ananlove 發表於 18-3-21 01:17

我無鎖車,我架b車好舊又殘。
不過好似在bk有jm提過唔見bb車。
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我之前次次都帶定

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

D人未必係偷走, 係'借嚟坐'...到晚上離開, 架B車又會在近正門揾得番

男爵府

wcpcelia 發表於 18-3-24 17:03
D人未必係偷走, 係'借嚟坐'...到晚上離開, 架B車又會在近正門揾得番 ...

大宅

回覆樓主

我都冇鎖車

大宅

回覆樓主

我有鎖,買佢地怕

男爵府

D人未必係偷走, 係'借嚟坐'...到晚上離開, 架B車又會在近正門揾得番 ...

wcpcelia    發表於 18-4-1 18:43

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁都做得出 借……嚟……用……

wcpcelia    發表於 18-4-6 14:37

複式洋房

唔係呱,咁都得呀,講都唔講就唔係借咁簡單啦,直情係偷啦

wcpcelia    發表於 18-5-11 11:09

複式洋房

我沒有鎖,不過會放個袋及沒有用的雜物在吉車上

大宅

瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 分享愛 DHA勳章 BK Milk勳章

回覆 ananlove 的帖子

要...我架YOYO 爭D俾人偷...D死人大陸佬

已刪除用户

已刪除用户

回覆樓主

大宅

回覆樓主:

要呀

大宅

回覆樓主

一定要鎖,我試過玩完太空船就吾見左架車,個下真係勁激氣,最後番到屋企職員先打比我話搵得番。有人拎左我架車黎用,勁缺德。

男爵府

回覆樓主

我會鎖,唔係新車舊車的問題,只怕被偷咗,小朋友冇得瞓,我要抱佢走

首頁

尾頁

跳至