論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問大家有冇經lee 間agent 請過姐姐?
屋企人最近睇中一個姐姐想去簽約,但我見網上以前啲評價話佢地收錢後冇服務,姐姐冇培訓過一樣,仲話會教姐姐辭職,怕屋企人會中招。想問下有冇近期嘅用家可以分享一下?

男爵府

有用過,第一個四年完約,姐姐心地幾老實,看你好不好彩,來緊也是這間聘了個印,周一到又係等中六合彩,不用冇用過他的售后服務,接走工人到完約

男爵府

不能指意佢培訓,個個都係白紙來到再教,個個家庭規矩同習慣都不一樣,只要佢聽話肯學心地唔差就唔錯了,唔會指意佢萬能

象牙宮

Mia.BB 發表於 18-3-24 11:21
請問大家有冇經lee 間agent 請過姐姐?
屋企人最近睇中一個姐姐想去簽約,但我見網上以前啲評價話佢地收錢 ...

工人好多在當地, 出國前沒培訓家務。
為了省成本。只是上1-2堂。有些工人, 求其學。 也不用考。
只有培訓廣東話。好几堂。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

佢地係一張白紙冇問題,文化唔同都要教過。最怕佢地有咩事都唔幫手,仲教姐姐搏炒咋!

男爵府

回覆樓主:

請姐姐好講彩數

別墅

candytsy 發表於 18-3-24 11:34
有用過,第一個四年完約,姐姐心地幾老實,看你好不好彩,來緊也是這間聘了個印,周一到又係等中六合彩,不用冇用 ...

我同屋企人都係用哩間, 比我感覺系,佢地好多工人揀,未試過叫我d工人辭職,比錢之前服務好好,比完就無咩服務,要靠你自己不斷追佢比壓力佢,至於好唔好,真係要睇工人本身既質數,我請第一個超廢,連工人基本既態度同要求都唔知,黎到以為系過生活,炒左之後我勁投訴,之後介紹左個我覺得90分既比我,所以我覺得間野不過不失

首頁

尾頁

跳至