興趣嗜好

跳至
[手機] 智能手環

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

不嬲瞓得唔多好
之前淘咗隻手環諗住做睡眠監測
但係坐喺度睇電視/玩手機
佢都話係「深層睡眠」
我隻係樂心,小米/華為會唔會都係咁

侯爵府

小倩 發表於 18-3-28 20:04
不嬲瞓得唔多好
之前淘咗隻手環諗住做睡眠監測
但係坐喺度睇電視/玩手機

試下小米。

我試過將小米同 Samsung Gear S3 一齊戴左一星期,發覺所有數據兩隻也差不多,所以依家夜晚只戴小米手環。

侯爵府

crshk 發表於 18-3-28 21:20
試下小米。

我試過將小米同 Samsung Gear S3 一齊戴左一星期,發覺所有數據兩隻也差不多,所以依家夜晚只 ...

我係用小米手環2, 不過3 就快出。

珍珠宮

2024年龍年勳章

小米手環2,日日話我深層睡眠得個幾鐘。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

panda361 發表於 18-3-28 21:58

我應該係豬…
食飽瞓、瞓飽食,終日無所事事

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 小倩 的帖子

好羨慕

王國長老

panda361 發表於 18-3-28 22:09
回覆 小倩 的帖子

好羨慕

但我唔明點解8點食緊晚飯都係「深層睡眠」囉

侯爵府

panda361 發表於 18-3-28 21:58

我深層睡眠係四份一時間左右,同 Samsung Gear S3 的數據差不多,所以當佢係準,不過都只作參考。

侯爵府

小倩 發表於 18-3-28 22:18
但我唔明點解8點食緊晚飯都係「深層睡眠」囉

如果坐係度唔郁小米手環 2 唔會當你瞓著,大約一個鐘到會提你起身行下。

子爵府

+5熱血勳章

crshk 發表於 18-3-28 21:24
我係用小米手環2, 不過3 就快出。

請問係咪只係內地就快出3?
因为我隻第一代手環壞壞哋,如果香港都好快出3,我就挨住等
THX

王國長老

ry 發表於 18-5-18 16:35
請問係咪只係內地就快出3?
因为我隻第一代手環壞壞哋,如果香港都好快出3,我就挨住等
THX

話5月尾發佈嘛~

https://m.eprice.com.hk/nb/talk/1141/25737/

子爵府

+5熱血勳章

小倩 發表於 18-5-18 22:11
話5月尾發佈嘛~

https://m.eprice.com.hk/nb/talk/1141/25737/

Thx

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 小倩 的帖子

「米動手環」都唔錯。
http://cn.amazfit.com/midong-band.html

珍珠宮

2024年龍年勳章

小米手環3

王國長老

PaPa 發表於 18-6-8 00:13
小米手環3

等9月出NFC版

首頁

尾頁

跳至