懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我23/3喺香港港安順產生左女女,我發現好少人講呢間醫院,但我住院期間得到好好嘅體驗,好想分享下

-我係先穿水見紅,一入院直入產房,打無痛同催生針。好多謝邱醫生,我開一度至十度完全冇痛苦

-我係林勇行醫生接生,即日已經可以落床,自己去洗手間,冇需要人幫,傷口亦好快唔痛,好多謝Dr Lam!

-助產士好好態度,好encouraging, 好細心溫柔

-我住大房(三人) 得一日同一個人share room ,其餘日子我獨自一個喺間大到嘔嘅房度。

-母乳friendly(好重要) 每日都會問我今晚想唔想餵bb, 佢每晚定時會推bb過嚟俾我親餵,bb喺醫院冇補奶粉水奶(當然好視乎媽媽點揀)

-人手非常充足,每個態度非常好,幾個護士照顧我同bb, 每個人都教我餵母乳想叫佢地幫手佢地亦好快會入房幫

-可以隨時叫護士推bb入房,我日頭大部分時間都同bb一齊

-冇探病時間限制

-樓下車位充足,親友探病好方便

-佢食物係扮肉嘅素菜,除左中式早餐麻麻地,其他都好好味!

-生完bb佢有電話follow up問bb同媽媽情況

我已經決定下胎都會去返呢間生!

洋房

chichic4u 發表於 18-4-2 09:17
我23/3喺香港港安順產生左女女,我發現好少人講呢間醫院,但我住院期間得到好好嘅體驗,好想分享下 ...

黎緊去港安開刀 希望服務都好好

禁止訪問

別墅

高秀蘋 發表於 18-4-4 04:23
林勇行醫生接生幾錢?埋單total幾錢?

FYI

別墅

熊寶寶寶寶 發表於 18-4-4 04:07
黎緊去港安開刀 希望服務都好好

真係好好!!! 祝你母子平安!順順利利!

別墅

高秀蘋 發表於 18-4-4 04:23
林勇行醫生接生幾錢?埋單total幾錢?

我大房3人所有野加埋$89000

首頁

尾頁

跳至