自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Nbs 發表於 18-4-8 22:41
wa 睇完呢個post 既comments 真係有好多misunderstanding... 唔介意的話我長氣 d 答。

1. 尿道口同陰道口 ...

死喇,順産過老咗會鬆同跌出嚟?咁可以點呀?我生一個唔會鬆到咁離譜啩?

侯爵府

wa 睇完呢個post 既comments 真係有好多misunderstanding... 唔介意的話我長氣 d 答。

1. 尿道口同陰道口 ...

死喇,順産過老咗會鬆同跌出嚟?咁可以點呀?我生一個唔會鬆到咁離譜啩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

其實話唔接受而又真係成個孕期都冇做既,可能老公叫左都未定 凡事不能講得太實

侯爵府

emimi 發表於 18-4-8 20:17
所以我講唔係大肚,係真正要唔死就忍足幾十年呢種

黢解你要你老公忍幾十年咁慘㗎,調轉要你忍得唔得呢?

大宅

回覆樓主:

睇晒四頁,又封又切 真是長知識了!
但樓主,你係咪諗得太多?!

公爵府

cibewong 發表於 18-4-8 23:32
黢解你要你老公忍幾十年咁慘㗎,調轉要你忍得唔得呢?

講明有身體原因,要忍就當然雙方忍啦,所以先諗忍唔到點算

公爵府

blackberry 發表於 18-4-8 23:20
其實話唔接受而又真係成個孕期都冇做既,可能老公叫左都未定 凡事不能講得太實
...

其他jm都話唔“做”仲有其他方法係大肚時解決嘛,尺度問題都唔講得咁坦白,我冇講過係掂都唔俾掂喎,我老公話總係差d感覺,不過要就住個肚佢話更冇feel
但如果一世用五姑娘,咁不如自己手睇av仲方便啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

emimi 發表於 18-4-9 00:32
其他jm都話唔“做”仲有其他方法係大肚時解決嘛,尺度問題都唔講得咁坦白,我冇講過係掂都唔俾掂喎,我老 ...

我只知有個別男人有去叫

翡翠宮

emimi 發表於 18-4-9 00:32
其他jm都話唔“做”仲有其他方法係大肚時解決嘛,尺度問題都唔講得咁坦白,我冇講過係掂都唔俾掂喎,我老 ...

我同老公生完女後都係用其他方法幫佢,但佢覺得ok就得

公爵府

Yanyan0904 發表於 18-4-8 20:16
其實大肚都可以行房,不過就冇咁密咁解
我兩胎大住肚都有行房
你話婦科病令到唔會再有性慾應該都冇乜可能性 ...

水晶宮

回覆樓主

你老公以為生完就可以有返以前嗰種性生活?但其實唔係個個女人生完後都咁快調節得到,係賀爾蒙、心理、生理及外來環境改變而影響到性慾。
兩公婆好好去適應及調節,好過諗自己有病唔做得。
仲有,你問我接唔接受到佢去召妓?我答你唔該唔好俾我知,我無得做已經好傷心,仲要唔呃我咁殘忍!

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

呢個post,令我大開眼界 又封又切

水晶宮

tutik 發表於 18-4-8 23:10
...

子宮下垂喺未順產過既人係好少見架。
當然生得越多,生既時間越耐,有用吸盤或產鉗,bb 越大隻,生既時候創傷越大 (e.g. 生到爆晒),再加埋收經後無左荷爾蒙既support, 組織無左彈性,就會大 d 機會下垂。開刀都有機會下垂既,因為大肚對盤腔肌肉既創傷由陀仔已經開始。
你而家可做既就係多d 做盤腔肌肉運動啦。
老左真係下垂的話有得醫既。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

wa 睇完呢個post 既comments 真係有好多misunderstanding... 唔介意 ...
睇咗咁多版又切又填
忽然來一個強勁回覆
師姐你既知識真係令在下佩服

P.S.行唔到房
男人都可能係生理上唔掂
女人十有九只係心理上唔掂
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

我生二胎 都無搞過
我老公怕整整親我
生完頭半年都無搞過 因為我身體太差

我老公話人同動物之分別係 人可以控制自己
自我管制自己
愛你就唔會做令你傷心既事

性 其實唔係必需品 無必要為左性而令大家唔開心

水晶宮

lingfu 發表於 18-4-9 07:08
睇咗咁多版又切又填
忽然來一個強勁回覆
師姐你既知識真係令在下佩服

haha 忍唔住覆,太多misunderstandings

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

emimi 發表於 18-4-8 20:37
我大肚真係冇做過,我話ok但老公話驚拮親bb,壓力大到做唔到,但其他方法當然有啦
只係我覺得坐完月老公都 ...

我以前大肚都係,我肯,老公反而驚整親個肚又話要就住就住,佢c都唔肯做

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

手,飛機杯,吹氣公仔都得既遮

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

emimi 發表於 18-4-8 20:37
我大肚真係冇做過,我話ok但老公話驚拮親bb,壓力大到做唔到,但其他方法當然有啦
只係我覺得坐完月老公都 ...

拮親?你老公清朝黎架,咁冇知識嘅

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

emimi 發表於 18-4-8 20:10
男人唔係淨係想出到野就算嘛,如果用手用口解決到,就唔會老婆大肚老公要齋介啦
...

傻啦!男人出左就得架啦!你出囗佢仲開心啦!唔洗粗勞

首頁

尾頁

跳至