婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁多99是非gp
點解冇人開姑9/姑仔gp

大宅

kk-A- 發表於 18-4-14 22:00
咁多99是非gp

樓主願聞奇詳?

大宅

stella^^ 發表於 18-4-14 23:18
樓主願聞奇詳?

期待有人開

禁止訪問

回覆樓主

大宅

sweetiesbear 發表於 18-4-15 11:39
d 姑9做人新抱時咪又係罵99

唔會諗下當初指住啊嫂唔識做女人架

都係嘅
我一早當佢透明,不過佢踩到我底線時真係

珍珠宮

其實,新抱們都是因為無人可以呻先上網呻吓,有乜出奇.

大宅

anna59 發表於 18-4-15 13:05
其實,新抱們都是因為無人可以呻先上網呻吓,有乜出奇.

這個當然明白

珍珠宮

回覆 kk-A- 的帖子

所以我覺得有人話新抱們網上數臭6299 及男家唔好, 對新抱們唔公平, 有冇唸過佢地都係因為唔可以同家人或朋友傾傾先上網講, 老實講, 有幾多人會明白吖,特別係未結婚嘅朋友, 至於亞姑奶/仔, 如果非同住, 可以不理

大宅

anna59 發表於 18-4-15 13:18

所以我覺得有人話新抱們網上數臭6299 及男家唔好, 對新抱們唔公平, 有冇唸過佢地都係因 ...

同為新抱的姑9鍾意返嚟對我發洩
初頭好唔開心
而家已經無視佢了
好彩老公明白

珍珠宮

我相信你的eq應該好高

大宅

kk-A- 發表於 18-4-14 22:00
咁多99是非gp

我都想知 姑9 姑仔 有時仲煩過99

大宅

anna59 發表於 18-4-15 14:11

我相信你的eq應該好高

而家都ok㗎
之前成日喊唔開心又嬲

大宅

paradise06 發表於 18-4-15 14:30
我都想知 姑9 姑仔 有時仲煩過99

我呢邊個件姑9長期煩過99

大宅

kk-A- 發表於 18-4-15 15:44
我呢邊個件姑9長期煩過99

我99對好冇乜野幾好, 相反個唔同住既姑仔把口就衰到嘔

我都聽話有99 同個仔講 [對阿媽好D, 阿媽得一個, 老婆可以娶過第二個] 依句野會多
我都係第一次聽叫我老公 [好心你對個妹好D, 妹得一個, 老婆冇左可以娶過另一個] 阿哥結左婚望都望個阿哥阿嫂關係好,邊有人會咁同個阿哥講野架....佢自己都成三十頭..又拍緊拖 自己身為女人都咁講野

仲好多好多經典金句, 打晒出黎我怕打到消夜都打唔晒

queencorn    發表於 18-5-15 11:23

大宅

paradise06 發表於 18-4-15 18:19
我99對好冇乜野幾好, 相反個唔同住既姑仔把口就衰到嘔

我都聽話有99 同個仔講 [對阿媽好D, ...

我老公都試過俾佢親戚話家姐得一個
之後我心諗老婆同仔夠係得一個!

我忍唔住真係要口賤一下,件姑9係死剩把口個種人嚟

大宅

kk-A- 發表於 18-4-15 18:52
我老公都試過俾佢親戚話家姐得一個
之後我心諗老婆同仔夠係得一個!

我只係覺得就算老婆仔女 可以搵個第二個同第二個生冇問題..兩公婆夾就一齊同老..唔夾分開到時大家都好...但我覺得你(姑仔)都身為女人...同一個拍左OVER 10YRS 既男友一齊..莫講話老婆可以有第二個..女朋友有好多個亦得...你現在/將來 都唔想你另一半 / 另一半屋企人同你個另一半講返同一番說話 我姑仔同你姑9一樣係屋企就巴巴閉..對住自己另一半咪又係唔敢多聲氣....

最近個次我99 屋企對面多左個4個月BB , 我地食緊晚飯時個BB 喊左一陣...佢竟然講[ 嘩...對面個BB 喊完未呀..喊咁耐都未斷氣既...] 當然我聽到個覺得BB咁細係咁架LA.(我都唔太叫中意BB既人) , 你覺得煩咪關埋個木門囉...唔洗咁講野呀......當然我99一家唔知係聽唔到佢咁講野呀..定係知佢把口係咁都費事話佢

大宅

paradise06 發表於 18-4-15 19:08
我只係覺得就算老婆仔女 可以搵個第二個同第二個生冇問題..兩公婆夾就一齊同老..唔夾分開到時大家都好... ...

隻姑9夠膽死喺佢自己fb打覺得我老公值得揾過個都唔知咩人嚟!佢自己憎我就算,竟然會有咁嘅諗法念頭!

真係一樣,你姑仔未有小朋友?
隻姑9結咗婚未有小朋友,佢成日覺得我地唔識教,未做人父母嘅佢真係好「天真」,我預祝佢將來識得教

姑9把口賤到一聽就知唔經大腦講嘢
6299個啲一早慣哂廢事出聲話佢

大宅

kk-A- 發表於 18-4-15 19:14

隻姑9夠膽死喺佢自己fb打覺得我老公值得揾過個都唔知 ...

我姑仔拍左咁耐都未結婚..小朋友都未有,其實我一向聽到都費事話佢,因為我99同62對我唔錯,諗住打狗都睇主人面啦,之前由我未有BB 到而家有4個月,佢同佢阿哥whatsapp 可以無啦啦send 錢嘉樂一家張圖比我老公..係咁講 「你將來個女都係咁靚」我都自己聽過3次...whatsapp 就2次send 比我老公(但佢地係冇傾開計,一send 就send 張相過黎)

上個月我係自己FB 呻啦,比男家個親戚cap圖 send 比我姑仔我姑仔嬲到即時whatsapp 話比我老公知 我同我老公講「平時佢講人就得,自己比人話就咁嬲,d野調唔返轉頭就唔好把口咁衰啦」自依個月頭到而家都冇whatsapp 過我老公

大宅

paradise06 發表於 18-4-15 19:26
我姑仔拍左咁耐都未結婚..小朋友都未有,其實我一向聽到都費事話佢,因為我99同62對我唔錯,諗住打狗都睇 ...

我從來冇同姑9嘈過,一直都老公出面
我都係睇在6299對我唔差先唔出聲

佢平時唔會whatsapp我老公
之前有次whatsapp我老公說我不是
我老公最後見我勁唔開心,就話返隻姑
叫隻姑咪再喺fb打嘢話我,之後佢真係冇再打

不過你姑仔真係幾鬼衰咁咒自己阿哥個小朋友

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不值得我為佢開post講,除非激到我好嬲。
少接觸、少動氣
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至