美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我平時喺樓上鋪都有植開眼睫毛,
每次都係同技師話要求係最翹同長,想對眼有神d,
但次次個效果都只係咁,翹勁對眼睇落一樣好dup好無精神

今次去銅鑼灣KP係朋友介紹,諗住都係同技師講一樣要求,
以為會同以前一樣講完要求就會即刻開波整,
但今次做之前show左張list俾我揀幾粗/幾長/幾翹,連我個眼形都會傾埋邊款岩自己

傾完就入房開始整啦,呢度係獨立房黎~
我訓底10分鐘未夠已經訓著左,好彩無流口水,唔係失禮晒~

最搞笑嘅係,consult嗰陣我話自己做開誇張同翹嘅款式,
但拆完我本身嗰d睫毛出黎之後個技師話:之前其他鋪植既款式,其實只係等於呢度嘅微翹款式咋~
我即刻無言

不得不讚係呢度既膠水,之前植完就算吹左風扇仔都會有d乸眼,會流眼水,但今次開眼完全無問題

我呢度做左140條,老實講整嘅時間比之前嗰間係長,但呢間真係用心好多,
至少個技師唔會好似之前個間咁整整下走開左去食野,由我訓係度,
我過兩日再update下d睫毛keep成點,而家對眼好blingbling!多謝收睇~~

水晶宮

回覆樓主

我都想試下KP, 可惜太貴
成800蚊一次

good_pig    發表於 18-4-21 00:17

大宅

嘩~植得咁整齊既!幾錢呀?

禁止訪問

回覆樓主

大宅

豬仔嘜 發表於 18-4-16 02:23
我都想試下KP, 可惜太貴
成800蚊一次

我之前出去細舖做package都成5百幾6百蚊,但做完出黎都好dup相比起kp係8百幾,但效果出黎真係爭好遠

大宅

花飛花謝 發表於 18-4-16 18:21
嘩~植得咁整齊既!幾錢呀?

朋友介紹減左100蚊,最後整左$880,我而家都覺得睇返相都好靚,植完之後成日忍唔住照鏡

大宅

爽爽喵 發表於 18-4-16 18:30
想知平時落妝要點落對眼?

我之前都成日會畫眼線,但其實植左之後對眼已經好bling bling唔太使畫~如果真係要畫,就用佢支卸妝油都可以落埋眼妝

禁止訪問

大宅

熊妹 發表於 18-4-17 01:08
我之前都成日會畫眼線,但其實植左之後對眼已經好bling bling唔太使畫~如果真係要畫,就用佢支卸妝油都可 ...

即係唔可以化粧?
其實我都有興趣去KP整,以前係細鋪整過,但好快就得番幾條,我老公話似小強D腳,攪到唔夠膽再整

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

熊妹 發表於 18-4-17 01:07
朋友介紹減左100蚊,最後整左$880,我而家都覺得睇返相都好靚,植完之後成日忍唔住照鏡
...
可以keep到幾耐?

大宅

NicolaLee 發表於 18-4-20 09:37
即係唔可以化粧?
其實我都有興趣去KP整,以前係細鋪整過,但好快就得番幾條,我老公話似小強D腳,攪到唔 ...

可以化眼妝,但最好搵返溫水可卸既眼線筆,我都有時會化眼影同剩畫眼尾~
咁小強腳好窄洗喎~一於叫c6 sponsor去KP植

大宅

Wendy1017 發表於 18-4-20 09:41
可以keep到幾耐?

我而家植左一個禮拜度,肉眼見都無乜甩過,官方話3-4個禮拜,分享就要等我一個月後報告

珍珠宮

熊妹 發表於 18-4-20 19:04
我而家植左一個禮拜度,肉眼見都無乜甩過,官方話3-4個禮拜,分享就要等我一個月後報告
...

植眼睫毛是否不歸路?

甩毛時會唔會好樣衰?同自己本身啲毛都甩埋?

大宅

爽爽喵 發表於 18-4-17 01:49
下?用油唔會傷到假眼睫毛咩?

原來漏左無覆sorry
BA有講支卸妝油係專門係比植左眼睫毛用既,唔會整甩d睫毛,咁我暫時都用左個零禮拜,都唔覺話甩左好多

大宅

大姑娘 發表於 18-4-22 18:41

植眼睫毛是否不歸路?

係唔係不歸路我又唔會咁講,同化妝一樣,化左植左就精神,乜都無做,會有落差。但我都會做下抖下,比啲眼睫毛抖抖,抖個期就要乖乖搽精華。

甩毛到最後可能一兩條奇怪就會返去拆,你話會唔會植整甩自己睫毛,有啲難解釋,因為植眼睫毛植得好既,一定係一條假既植喺真既上面,睫毛周期到就會自己連埋假個條甩,同埋植左之後我都少左捽眼少左機會捽甩自己啲眼睫毛

男爵府

回覆樓主

想請問800幾一次要join package嗎?

大宅

sky_blue618 發表於 18-4-23 19:29
想請問800幾一次要join package嗎?

唔使呀,單次價黎

禁止訪問

大宅

回覆樓主

好靚貴都值得

禁止訪問

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至