新簽約的二手樓

jumpy
|
請問要幾多律師費㗎
Bunny_BB
|
我都想知道……
wmkcnw
|
7千全包。如果唔洗按揭契, 再減少少
jumpy
|
wmkcnw 發表於 18-4-18 02:11
7千全包。如果唔洗按揭契, 再減少少

pm u already
20150618bb
|
jumpy 發表於 18-4-18 00:30
請問要幾多律師費㗎
希望你租客唔係你回應過,個類型
jumpy
|
20150618bb 發表於 18-4-18 13:24
希望你租客唔係你回應過,個類型

20150618bb
|
jumpy 發表於 18-4-18 13:33
你是旦旦回應左,有個話自己点樣對,新樓住左幾個月就全屋冷氣壞曬,又唔理,又張貼人地地點全出.
jumpy
|
20150618bb 發表於 18-4-18 14:03
你是旦旦回應左,有個話自己点樣對,新樓住左幾個月就全屋冷氣壞曬,又唔理,又張貼人地地點全出. ...

oic,借問聲,你有冇律師推介,剛簽咗約,方便的話請pm我,謝謝!
wmkcnw
|
jumpy 發表於 18-4-18 14:25
oic,借問聲,你有冇律師推介,剛簽咗約,方便的話請pm我,謝謝!
我這個朋友介紹, 雖然比較平,但service 一般。
瑪麗瑪麗
|
我有律師超好,很專業,做文件快手,5500,有需要pm我
Mnopq1
|
瑪麗瑪麗 發表於 18-4-18 22:18

Pm. Pls
BBG1
|
Pm please
vet
|
視乎樓價架喎
mmki
|
vet 發表於 18-4-21 12:51
視乎樓價架喎

請問840萬樓價,6千算貴定平呀?
wmkcnw
|
mmki 發表於 18-4-21 13:38
樓價比你低,都7千。一般6 到8千。
轉名加按會平d。全新交易要同對家律師deal 多d工作, 貴少少。
vet
|
mmki 發表於 18-4-21 13:38

新做按揭,算平,包哂所有文件?
有D文件又另計
mmki
|
vet 發表於 18-4-21 14:06
新做按揭,算平,包哂所有文件?
有D文件又另計

全包呀
Ivy-1981
|

可以pm埋我嗎?(emoji)(emoji)
happybaby2013
|

pm, pls