學游水

櫻花bb
|
阿仔今年4歲,暑假想帶佢學游水,各位jm有冇好介紹?最好黃大仙or九龍城區!Thx
櫻花bb
|
有介紹嗎
Poyau
|
櫻花bb 發表於 18-4-18 22:19
有介紹嗎

有無介紹
tsung
|
泳會?我覺得海天幾好
櫻花bb
|
tsung 發表於 18-4-19 13:26
泳會?我覺得海天幾好

Thx!我上網睇睇
tsung
|
櫻花bb 發表於 18-4-19 17:06
Thx!我上網睇睇

不用客氣
jamie.chanml
|
Look for female swimming coach (Sheung Shui/ Fanling/ Tai Po pool)?

I am a private female swimming coach with experience teaching all age groups, from beginner to intermediates. I will be available on or after 6pm (Mon to Sun) (Sheung Shui/ Fanling/ Tai Po pool). I have 8 years of private and group swimming lesson (ages from 5 to adults) and 4 years of life-guarding experience (pool and open water). Fluent in English/ Cantonese/ Mandarin speaking. For adults, one-on-one, the fee is HKD450 per 60 min lesson. one-to-two/three, the fee isHKD350/person per 90 min lesson. If you are planning to learn swim or improve your swimming skills this summer, please feel free to whatsapp me +447799451220 (please not to PM me as i do not have the right somehow) Many thanks

我是一名私人女游泳教練,具有豐富的教學經驗,涵蓋從初級到中級的所有年齡組。 ag時段為下午六時或之後(星期一至日)(上水/粉嶺/ 大埔池)。 我有8年私人和集體游泳(年齡從5歲到成年人)和4年的救生員經驗。 精通英語/粵語/普通話。 對於成人,1對1的收費為每60分鐘450港元。 1對2/3,每90分鐘收費HK $ 350 /人。 如果你打算在今年夏天學習游泳或提高你的游泳技巧,請隨時whatsapp 我 +447799451220(請不是PM, 我想我還沒有權限)非常感謝
tszchingkk
|
我女女跟個女教練游,教練好有耐心,本身個女好驚水,但跟尼個教練學左幾堂都無再驚水,不過個教練就淨係教私人。
Pearlcsc833
|
tszchingkk 發表於 18-5-23 21:48
我女女跟個女教練游,教練好有耐心,本身個女好驚水,但跟尼個教練學左幾堂都無再驚水,不過個教練就淨係教 ...

請問你教練在那裏教?學費幾錢?
tszchingkk
|
回覆 Pearlcsc833 的帖子

PM你啊
Pearlcsc833
|
tszchingkk 發表於 18-5-26 11:10
回覆 Pearlcsc833 的帖子

PM你啊

thx
Loveucpy
|
櫻花bb 發表於 18-4-18 10:19
阿仔今年4歲,暑假想帶佢學游水,各位jm有冇好介紹?最好黃大仙or九龍城區!Thx
...

hi,我小朋友4yrs 11個月,住鑽石山,有無興趣夾份搵個私人教練1對2教游水?
櫻花bb
|
Loveucpy 發表於 18-5-26 13:15
hi,我小朋友4yrs 11個月,住鑽石山,有無興趣夾份搵個私人教練1對2教游水?
...

我已搵到教練啦!唔好意思
Loveucpy
|
櫻花bb 發表於 18-5-26 13:37
我已搵到教練啦!唔好意思

你係1對1學嗎
yee221221
|
Loveucpy 發表於 18-5-26 13:15
...

有興趣黃大仙夾嗎?我女4歲
櫻花bb
|
Loveucpy 發表於 18-5-26 13:52
你係1對1學嗎

1對2
咪咪2007
|
學游水泳會資勢執得好d,泳天幾好,3個月考一次試,乎合要求就升級
Loveucpy
|
咪咪2007 發表於 18-5-26 14:12
學游水泳會資勢執得好d,泳天幾好,3個月考一次試,乎合要求就升級

我想問下泳天d教練有無得1對2咁學架
yee221221
|
櫻花bb 發表於 18-5-26 14:05
1對2

可以pm我資料嗎,想幫女女報,謝謝
咪咪2007
|
回覆 Loveucpy 的帖子

好似有私人課,不過都幾貴,5年前都要500蚊,你打去問下