親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

侯爵府

Valentinaxoxo 發表於 18-4-20 17:30
兩歲b去迪士尼有咩岩玩?

園內有冇bb車可借?定自己帶去好d呢

園內有得租bb車,$120全日,唔怕人偷車,不過坐得唔舒服。

2歲可以集中在幻想世界,有小小世界、旋轉木馬、Winnie the pooh、小飛象、魔法書房,亦可以去另一邊睇獅子王,仲有巡遊。
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

大宅

瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 分享愛 DHA勳章 BK Milk勳章

Valentinaxoxo 發表於 18-4-20 17:30

我推自己b 車,個d 車好污糟,見到都唔想用

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

自己帶好d. 走果陣小朋友多數會瞓, 咁你唔駛抱住佢搭地鐵.

大宅

好多野啱玩,我仔20個月大~買年票同佢一個月玩兩次~最開心睇巡遊~

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

hellohellojenny 發表於 18-4-20 17:35
園內有得租bb車,$120全日,唔怕人偷車,不過坐得唔舒服。

2歲可以集中在幻想世界,有小小世界、旋轉木馬 ...

男爵府

2018復活節勳章

我個仔2.5歲最LIKE小小世界 咖啡杯同小火車

我自己帶BB車去~ 可能我果架係淘淘~

唔洗驚俾人偷

首頁

尾頁

跳至