開心些牙

跳至

首頁

尾頁

洋房

飄完眉好開心

其實諗左好耐幾個月亦都做咗好多research 終於的起心肝去做飄眉 不過約都約左成個月
前幾日終於做完啦 估唔到咁自然 仲諗住小虎成個禮拜 點知今日都冇乜嘢第二日,第三日,第四日差唔多甩晒焦(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)結焦都唔覺得好深色 只係比平時深少少 依家條眉立體感好好多

飄眉師超細心解釋得好詳細 原來係好多年嘅化妝經驗 根據我嘅面型輪廓去設計眉型 仲有好多工具輔助幫我條眉更加balance 佢仲會考慮埋我哋平時嘅習慣 令到我好放心

因為見過好多朋友做完一係就唔balance 或者好實色 三個月冇晒啲色 但我見好多佢地啲相 幾個月之後都仲keep得好好 好自然 真係好細心 值得推介呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

Pompo 發表於 18-4-25 11:59
飄完眉好開心

其實諗左好耐幾個月亦都做咗好多research 終於的起心肝去做飄眉 不過約都約左成個月

大宅

Pompo 發表於 18-4-25 11:59
飄完眉好開心

整左幾錢?

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

夠自然

子爵府

回覆樓主

洋房

奀奀NGAN 發表於 18-4-27 12:45
整左幾錢?

4000幾呀不過我有會員介紹所以有折 折左3700百幾

首頁