論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

姐姐唔剪頭髮,只係每次返印尼先剪一次,即係2年先剪一次。我冇權阻止,但唔該要好好打理佢啲如亂草般嘅頭髮,叫佢喺屋企一定要紥個髻,講過無數次,但佢都係懶理,一樣只紥起撟一吓就算。我就試過喺餐具入面發現佢啲頭髮,覺得好核突。你估我想閙你咩!我要你紥起頭髮,要求過份咩!雖然你就快完約走,但你一日未走,一日都要好好正常做嘢呀!呻完!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

頭髮紮極都唔好的話,買個髮網俾佢開工戴,哩啲係衛生問題

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我當年件肥廢人, 初到, 頭髮長到過pet pet, 鬆起好似隻樹妖。 手勢慣, 勾頭髮去右耳, 勾去左耳, 又勾去右耳, 左耳。 甩到周圍都有。 我地床, toilet, 雪柜。 叫佢用個髮網笠起, 喊。 卒之媽唔低得, 媽落去整頭髮, 同佢比埋錢剪短。 因佢話the hairdresser is very handsome.

佢地唔剪頭髮架, 或者你拉佢落hairdresser, 你比埋錢, 或可令佢剪。

男爵府

lily-of-valley 發表於 18-4-27 19:31
我當年件肥廢人, 初到, 頭髮長到過pet pet, 鬆起好似隻樹妖。 手勢慣, 勾頭髮去右耳, 勾去左耳, 又勾 ...

你個case真係好好笑,覺得hairdresser 靚仔
夾硬拉佢哋去剪頭髮,我驚畀人話我侵犯佢人權。
多謝DoReMi媽提醒,我試吓買個髮網畀佢。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

芝達 發表於 18-4-27 19:54
你個case真係好好笑,覺得hairdresser 靚仔
夾硬拉佢哋去剪頭髮,我驚畀人話我侵犯佢人權。
多謝DoReMi媽 ...

我要佢用髮網, 佢喊呀。但甩到周圍係, 又唔見佢光頭。、呢件肥廢人, 衰法電話簿寫唔晒。呢件野, 唔知乜來架。你睇我舊post.

大宅

回覆樓主

我姐姐都係冇剪過,叫佢工作時扎起,因為要湊小朋友披頭散髮唔方便,但佢都係求其撓個圈就算,同冇扎冇分別,但我見佢都有撓就算了

大宅

芝達 發表於 18-4-27 17:40
姐姐唔剪頭髮,只係每次返印尼先剪一次,即係2年先剪一次。我冇權阻止,但唔該要好好打理佢啲如亂草般嘅頭 ...

帶她去$60....剪

首頁

尾頁

跳至