興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好用嗎 ?? 可否分享一吓 thx...

子爵府

pbpk03845784 發表於 18-4-30 17:10

好用, 起碼入到房冇死位

水晶宮

oldyc 發表於 18-5-1 20:13

珍珠宮

pbpk03845784 發表於 18-4-30 17:10

啱啱買咗華為榮耀分布路由器,可以睇睇

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 oldyc 的帖子

HKT話續約送一對俾我,但我個ROUTER仲用緊..無理由吾要架.其實我好想要架.請問係未一定要掉左用開個ROUTER先得架?

水晶宮

ydoris 發表於 18-5-7 13:59

HKT話續約送一對俾我,但我個ROUTER仲用緊..無理由吾要架.其實我好想要架.請問係未一定 ...
收埋自己個ROUTER先囉...

侯爵府

回覆 pbpk03845784 的帖子

哦..考慮下先..因為仲有時間..

子爵府

HKT話續約送一對俾我,但我個ROUTER仲用緊..無理由吾要架.其實我好想要架.請問係未一定 ...

用2條1G咪得, 一個用ac router, 一個用google WiFi, HKT有plan
To be or not to be  that is the question~

侯爵府

咩叫1G??我而家個ROUTER係AC既.但我住村屋得30M上網..而家已經成300幾蚊一個月啦.無野可以做啦.唯有慳錢.

別墅

可以介紹我續約嗎 我想裝google呀 要108/月 簽24月 本身月費已300 好吃力啊

侯爵府

回覆 dogrescue 的帖子

佢打來話送俾我,月費仲平左俾我.我吾識佢架.佢係1000打來既.我叫佢遲幾個月再搵我,睇下有無其他優惠.

別墅

ydoris 發表於 18-5-16 08:41

佢打來話送俾我,月費仲平左俾我.我吾識佢架.佢係1000打來既.我叫佢遲幾個月再搵我, ...

多謝回覆 我冇用開google wifi 用緊兩隻普通野成日斷線 你個offer好吸引 這些機會不屬於我的...

侯爵府

試下去問啦.我得30M,成三百幾月費架.不過我估我係VIP..前後送左鬼咁多野俾我..

別墅

ydoris 發表於 18-5-16 08:55

試下去問啦.我得30M,成三百幾月費架.不過我估我係VIP..前後送左鬼咁多野俾我.. ...

我得8M 都係300/月費 問過CS租google機冇優惠 你提醒左我可以向續約部入手

侯爵府

我係8M.佢有優惠加錢去到30M.當然要自己個區裝到先啦.而家屋苑都傾緊上100M.你打去問多幾次.個個人都吾同.但我係吾會斷線咁差啦.

首頁

尾頁

跳至