興趣嗜好

跳至
[電腦] apple watch

首頁

尾頁

洋房

想買隻 apple watch 俾老公,依家最新係series 3?其實有冇其他錶好過apple watch 而又有差唔多功能?

男爵府

cathy920 發表於 18-5-4 10:47
想買隻 apple watch 俾老公,依家最新係series 3?其實有冇其他錶好過apple watch 而又有差唔多功能?
...

如果你老公用開 iPhone, Apple Watch 係最好嘅選擇, 提提你 AW3 有分 GPS 同 4G 版...

侯爵府

cathy920 發表於 18-5-4 10:47
...

可以考慮 Samsung Gear S3, Android 同 iPhone 都夾到用。

洋房

回覆 renapapa 的帖子

GPS 同4g 分別係邊度?

洋房

回覆 crshk 的帖子

咁價錢呢?

侯爵府

cathy920 發表於 18-5-9 23:12
回覆 crshk 的帖子

咁價錢呢?

https://m.price.com.hk/search.php?g=A&q=Gear%20s3

男爵府

cathy920 發表於 18-5-9 23:10

GPS 同4g 分別係邊度?

GPS 同 4G 最大嘅分別係 4G 版可以唔駛帶住部 iPhone 而獨立運作; 如果你老公有跑步或做 GYM 習慣就應該要買 4G 版, 因為可以戴住隻 AW4G 去跑步 / 做 GYM 而唔駛帶 iPhone; 而 GPS 版就一定要連住 iPhone 先可以連接數據...

洋房

清楚晒,thanks

首頁

尾頁

跳至