影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有無人開?

好耐無睇日劇,都幾好睇,又好笑!

2位男主角 馳天馬夠高,神樂木晴夠靚仔!

淨係女主 江戶川音又丑又矮!唔知咩玩法!

有道明寺,花澤類客串,有驚喜!

【明報專訊】經典日劇《花樣男子》相隔10年終於再拍續集《花過天晴》,請來日本片《無限之住人》女星杉咲花跟男團King & Prince成員平野紫耀接力演出,講述F4等人畢業後,英德學園發生的青春故事。為了打響頭炮,《花》劇首集請來松本潤客串再演F4成員道明寺,可惜收視率僅得7.4%,令人大跌眼鏡。

為了催谷收視,前晚播出第3集,事先張揚小栗旬飾演的花澤類將會接力登場,結果不負眾望,收視率升至開播以來最高的9.6%,小栗旬的造型更成為網絡熱話,網民大讚小栗旬無論外表跟造型都不變,彷彿吃了防腐劑一樣;亦有網民戲謔,日前小栗旬出席新片《銀魂2》煞科宴時,明明髮線後移,卻在《花》劇變回頭髮濃密的樣子,難得小栗旬並不生氣,反而在社交媒體上載《花》劇造型照之餘,留言自嘲:「我是禿頭的小栗旬。」

珍珠宮

呢套無人睇?

男爵府

Ryanma 發表於 18-5-8 18:07
呢套無人睇?
我有睇,ok 幾好睇,
BUSY BUSY BUSY

複式洋房

有呀!! 都幾好睇!
天馬君, 真係幾有型!!^^

珍珠宮

sakura_angel41 發表於 18-5-9 10:44
有呀!! 都幾好睇!
天馬君, 真係幾有型!!^^
天馬高大d, 感覺型d!
晴靚仔, 無知白痴, 做得好似!

逄星期幾做? 幾時有update 啊?

珍珠宮

honghong_ma 發表於 18-5-9 09:43
我有睇,ok 幾好睇,
我仲摷返10幾年前花樣男子睇添...

複式洋房

回覆 Ryanma 的帖子

我都係!!! 之前個輯真係好好睇!!!

珍珠宮

sakura_angel41 發表於 18-5-9 14:34

我都係!!! 之前個輯真係好好睇!!!

哈哈!咁啱嘅!
依家睇番10幾年前,松本潤都幾靚仔,小栗旬都正!
想問你用邊個網站睇以前嘅日劇,楓林無字幕喔⋯⋯

複式洋房

我都係用百度的資源睇! 線上睇好多都睇唔到!!

Ryanma    發表於 18-5-10 12:08

珍珠宮

第4集天馬0係凍櫃攬實江戶川, 好warm 喔

複式洋房

愈來愈好睇!!
真係真心鐘意天馬!!!!

珍珠宮

sakura_angel41 發表於 18-5-18 08:21
愈來愈好睇!!
真係真心鐘意天馬!!!!

Me too! 天馬高大威猛!成日英雄救美!無女仔唔冧囉!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

頭先開左第一集睇左一陣就放棄女主角好醜、男果幾個都唔得

侯爵府

回覆樓主:

尋晚一口氣睇咗5集,我覺得好睇呀,我鍾意D 人設,modify 咗廿年前嘅橋,男主有錢又靚仔,不過無自信、唔打得、又迷信 ,女主本來是千金小姐,屋企破產先要去打工,男二角色人設就太過保守嘞,無驚喜。我以前無睇過松本潤、小栗旬的花樣,放假要補返

珍珠宮

Fion_Chan 發表於 18-5-21 10:04
尋晚一口氣睇咗5集,我覺得好睇呀,我鍾意D 人設,modify 咗廿年前嘅橋,男主有錢又靚仔,不過無自信、唔打 ...

我以前都無睇松本潤、小栗旬的花樣男子,亦都想追睇番,不過無字幕呢!
你睇那個片源?

鍾意女主用燒牛肉打男主嗰幕,笑爆嘴

珍珠宮

c.vieri 發表於 18-5-19 23:04
頭先開左第一集睇左一陣就放棄女主角好醜、男果幾個都唔得

唔緊要啦!希望以後情節啱你睇...

侯爵府

Ryanma 發表於 18-5-22 13:46
我以前都無睇松本潤、小栗旬的花樣男子,亦都想追睇番,不過無字幕呢!
你睇那個片源?

燒肉……,我初時以為係邊搵到支捧球棍

珍珠宮

Fion_Chan 發表於 18-5-22 14:44
燒肉……,我初時以為係邊搵到支捧球棍

今日終於睇咗第5集,無奶油江戶川會劈腿,
明明話見到天馬全心如鹿撞,但係見model 小惠鍾意晴,又會手握拳頭嬲曬咁!

女主兜風耳得緊要,話曬2個男神都鍾意佢,唔明點解會搵實力派做呢個角色?

侯爵府

Ryanma 發表於 18-5-23 00:03
今日終於睇咗第5集,無奶油江戶川會劈腿,
明明話見到天馬全心如鹿撞,但係見model 小惠鍾意晴,又會手握 ...

女主都唔係真係鍾意男二,家道中落一直當男二係唯一理想歸宿嘅心結啫。尋晚半夜睇埋第6集,女主好細粒,個樣好細個(演小學生都仲得)

禁止訪問

2018父親節勳章

首頁

尾頁

跳至