親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

SUESUECHENG 發表於 18-5-11 00:03
我依家決定去大明啦,因為研究過後,大明多方面都好過high one,例如大明有shuttle接送,而且大明只需2個 ...

你book左邊日入大明?
放下自在

象牙宮

SUESUECHENG 發表於 18-5-11 01:09
2月9日入,會stay 4日3夜。

咦~咁應該一齊學喎!不過我地3日兩夜
放下自在

象牙宮

SUESUECHENG 發表於 18-5-11 08:59
到時唔好嫌我地阻住進度。(emoji)

我地都係第一次玩雪, 唔知學唔學到

放下自在

象牙宮

yp26 發表於 18-5-11 09:33
佢哋會搞基本基本要識嘅動作 都唔難嘅問題不大 但係學識咗之後就要睇你哋夠唔夠 膽 上山玩 :happ ...

係咪第一日join佢個纜車pass抵d呢?
放下自在

象牙宮

sumhappy 發表於 18-5-20 15:43
我都join 咗KT, 落咗七成訂
我問咗價一排,之後四月尾幾日都話,如唔confirm, 到五月個價有機會唔同,所以 ...

係喎!same here!! 3日package結果應該大人加左99
放下自在

首頁

尾頁

跳至