潮流時尚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

水晶宮

吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地果個post 因為多PM 字眼而被封。關我咩野事呀?咩野叫買3卡5卡就係打手?吾該你地講之前用下個腦,如果我係打手,個account 吾駛用左12年啦下話(since2006)。吾好話我串咀,你吾捨得買大卡數,吾代表我冇能力去買。幾廿萬今時今日根本吾係咩野大錢,吾好張果少少錢放到咁Q大,只會比人覺得你井底。仲有,我全部有單有cert, 有銀行交易紀錄。熱店可能會賣比我平少少,但佢要求我全部比cash, 吾比碌卡。我真金白銀去買,買完開心sharing 有咩問題?係度單單打打,講完係完全吾駛負責任既女人。如果你有証明我係打手,麻煩比証據出黎,cap埋圖,吾好係講埋9588 既野。

一張5卡單(銀行入數紙係公司)
一張近期買既4卡耳環(有埋入數紙)
吾該爭大你地隻眼睇清楚呀!!!

PS: 我從來吾會主動去pm人講閃閃。全部都係jm approach 我,叫我幫手睇証,睇proportion. 坦白講,我自己都好忙,好少睇潮版。有時連PM 都吾得閒去覆。如果因為我既sharing 而比人覺得係打手,OK 我以後吾會再post 任何野係潮版!

wcpcelia    發表於 18-5-11 11:43

男爵府

回覆 Kittymummy 的帖子

唔洗勞氣,果啲人係憎人富貴厭人貧!
大把呢啲人,睇完就算唔洗擺係心

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

個個帖係無乜經驗既JM、先問佢拎舖名,明顯係唔知佢地對唱中!兩個係到喂喂喂⋯⋯

唔駛勞氣

大宅

回覆樓主

女人既鑽石就係不停咁upgrade ,3,5卡一啲唔出奇,我暫時只係去到兩卡ja,所以男人求婚介子千萬唔好買咁大
唔好勞氣

子爵府

回覆樓主

何必為d無聊人/post /留言大動肝火?
唔好嬲啦
明眼人都知咩事la

大宅

回覆樓主:

網上三九唔識七,何必動氣,認真便輸了!得閒post d action pic 出來,激c果d葡萄人!

wcpcelia    發表於 18-5-11 11:43

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

唔知咩post 單打你,其實有可能係其他鋪頭sales/老闆無生意,要網上攻擊某些鋪頭。

侯爵府

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:45
吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地 ...

Kittymum唔好嬲 我之前抽到居屋d人會質疑你買幾個袋點會入息上限唔超過呀 心諗我有番工買一個幾萬既袋有乜問題... 我都費事理呢d人...
你繼續分享閃閃 我諗我有5卡呢一刻應該會好震撼

男爵府

回覆樓主

嘩嘩嘩!冇上嚟幾日,何解呢度火藥味咁重,又封舖又曬冷

水晶宮

回覆樓主

我都好耐冇入潮版,但突然比我見到其他閃閃post, 就話咩3卡5卡咩打手,我岩先真係著左!所以講多無謂,係要話人係打手既,我咪比晒單,比晒銀行入數紙囉。解釋都費事,有晒單據過數紙,費事d人又係度亂講.

珍珠宮

回覆樓主

清者自清,都唔同level冇必要講咁多就係多得嗰啲紅眼癌潮版先淪落到現時呢個境地。。。我同你一樣都係post完5卡就開始俾人啫住單打所以近呢幾年買乜都唔share費事煩。。。但我希望版主可以出嚟嚴正視聽囉。。。

水晶宮

tpcmela 發表於 18-5-7 23:10
Kittymum唔好嬲 我之前抽到居屋d人會質疑你買幾個袋點會入息上限唔超過呀 心諗我有番 ...

講開居屋,我係自由留言話今期有抽。
已經有jm 覺得好出奇點解我會抽居屋 我已經答左係用亞女個名抽(岩岩趕得切18 歲),$240 去睇下佢有冇luck

侯爵府

Kittymummy 發表於 18-5-7 23:23
講開居屋,我係自由留言話今期有抽。
已經有jm 覺得好出奇點解我會抽居屋 我已經答左係用亞女個名 ...

d人講到抽居屋好似唔使比錢買咁 我都比左30萬首期架.. 唔好以為有政府資助市民真係一蚊都唔使比先得架

水晶宮

Winnie_1210 發表於 18-5-7 23:22
清者自清,都唔同level冇必要講咁多就係多得嗰啲紅眼癌潮版先淪落到現時呢個境地。。。 ...

吓,你買完隻5卡比人單打咩?
我完全吾知發生咩野事哦,吾怪得之後係潮版完全吾見你啦. 講真,你買少幾個H 都等於一隻5卡啦,濕濕碎,濕濕碎對你黎講⋯⋯

子爵府

Winnie_1210 發表於 18-5-7 23:22
清者自清,都唔同level冇必要講咁多就係多得嗰啲紅眼癌潮版先淪落到現時呢個境地。。。 ...

講得好啱!紅眼癌

男爵府

Kittymummy 發表於 18-5-7 23:20
我都好耐冇入潮版,但突然比我見到其他閃閃post, 就話咩3卡5卡咩打手,我岩先真係著左!所以講多無謂,係要 ...

話時話,你隻5卡價錢都算相宜喎

水晶宮

tpcmela 發表於 18-5-7 23:25
d人講到抽居屋好似唔使比錢買咁 我都比左30萬首期架.. 唔好以為有政府資助市民真係一蚊都唔使比 ...

Hey, d人葡萄你姐。居屋都要用錢買架嘛,只係市價7折,第日賣返自由市場,你估吾駛補果3成咩?如果第日升市,果3成係跟市場價計算架。房署先係大贏家,咪當佢係傻仔

水晶宮

Lindytiger 發表於 18-5-7 23:31
話時話,你隻5卡價錢都算相宜喎

係架,抵玩架.
舊年買,雖然未必比樓上鋪平。但今年個折頭又少左,貨又少左。同spec 差不多質素今年淨石出面已經貴過我舊年買入連鑲連碎鑽既價。冇辦法,銀紙太貶值,個個有cash flow 都掃實物. 舊年除左鑽石,我都不問價掃左車位學地產佬話齋:此價不再

珍珠宮

Kittymummy 發表於 18-5-7 23:26
吓,你買完隻5卡比人單打咩?
我完全吾知發生咩野事哦,吾怪得之後係潮版完全吾見你啦. 講真,你買 ...

就係喺我啲post扮frd喺其他人啲post喺度暗串講真佢有佢買我有我買,我買乜關佢叉事咩近年我好少玩H同閃閃啦,啲子彈已轉戰磚頭市場。畢竟我有兩個永世都入唔滿嘅長頸Aung

男爵府

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:45
吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地 ...

Kitty ma,我比人話幾年前曾經講個話可以陪埋個jm一齊去睇鑽石,都俾人話係拉攏生意, 又話我做代購買H,深謀遠慮咁係潮版搵生意機會都係咁啦。
唔排除有心人又會入嚟話我叻,利用你轉移視線㗎
我覺得人哋點講係人哋嘅事,自己行得正,企得正,點解要因為佢而唔繼續分享呢。
喺度分享係我自己嘅樂趣,佢哋冇咁嘅資格去影響到我

wcpcelia    發表於 18-5-11 11:44
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

首頁
12345...11

尾頁

跳至