跳至

首頁

尾頁

複式洋房

4月頭試完堂就報咗3期,當時話送7月暑假班逢星期1、3、5合共13堂架,直至上星期打去史丹福問出咗暑假班時間未,佢地就話因不影響圓玄學生現只送1、3 或2、4,沒星期5,同埋仲要9號那星期開始,現只有7堂送,與報名時完全2回事,有無媽媽同樣情況?

大宅

Annab. 發表於 18-5-11 10:46
4月頭試完堂就報咗3期,當時話送7月暑假班逢星期1、3、5合共13堂架,直至上星期打去史丹福問出咗暑假班時間 ...

咁賤? 我報咗團購,上完仲打算keep住學添

大宅

4月頭試完堂就報咗3期,當時話送7月暑假班逢星期1、3、5合共13堂架,直至上星期打去史丹福問出咗暑假班時間 ...

有冇單,如果報名時話送13堂,應該單有寫架,冇寫落單,只靠口講,就麻煩d

男爵府

回覆樓主:

今日都有去試堂,要報成6x幾堂學到出年先可以除番100一堂,心大心細唔知點好

大宅

我都同你一樣,激死同個Sale講又踢返比中心叫我打電話去問!!!!
不只不足13堂暑期班.
還要6/7-30/7內上完,只可以早上9:00 ,10:00及11:00 上.咁即系唔洗上早下要返學,7月尾先放暑假.
還有有其他媽媽我認識的,可以2,300 25堂 平均92.00. 而我付一年學費5,600 60堂(當時話包括送13堂計) 平均93.00 ,現在我貴過她,還要上唔到13堂暑期班, 即是我要成119.00一堂.
行政又混亂,我要補堂, 但補堂時間只有每星期五,六,日,還有由4月開始上網約補直到7月都full,都唔知真定假...

大宅

回覆 201102 的帖子

佢係好煩, 聽講係保幼既報名唔洗報咁多堂, 除番都係90幾蚊, 但其它人報就要報成半年送暑期班咁, 我同學係5月報, 暑期班係一星期送二日, 連同恒常班即係一星期上三堂, 都係7月頭開始上暑期班
佢既sales講得快又講一大堆野聽到你頭暈十足十推銷電話個d咁搞到個plan好複雜, 真係簽份合約時要睇清楚

大宅

每個s a l e s講都唔同,總知先s a l e報全年,話送乜送乜,平幾多。
但我又冇所謂,等陣唔知有乜事上唔到,到頭來咪仲蝕,
所以都係報兩,三個月先,仲要成個泳用到盡,分格仔,
學生家長多到呢!

大宅

我同你情況一樣,報左一年,話送暑期班,揀星期1,3,5就13堂,2,4就8堂定9堂,除返一年,每堂90幾蚊,比佢呃曬

大宅

jody~ 發表於 18-5-25 21:59
我同你情況一樣,報左一年,話送暑期班,揀星期1,3,5就13堂,2,4就8堂定9堂,除返一年,每堂90幾蚊,比 ...

仲要未放暑假就開始,我揀上午,因為未放暑假,所以有2堂都係上唔到。
而且進度又慢,我小朋友有係其他地方學緊,諗住近近地比佢呢度學,一早已同sales講左我小朋友都算識游水,可以唔使用浮板游到25m,過左第一堂試堂,我發現學唔到野,個sales就話試堂未真正評估,如 正式上堂評估左,就可去高啲班……依家去到學左5堂,仲要帶手袖,又背包,又浮板,同果度啲人講左幾次話唔使帶咁多野,其實佢識游,可唔可以轉高啲班,結果都係一樣。唉,我仲報左1年,浪費時間...依家連我小朋友都話唔想去,佢話係BB池

大宅

回覆樓主:

細路仔學野真係不好一次過比咁耐錢。學學下冇心機,冬天病下中下流感就成個月不使上。

別墅

試堂過後,未有人俾價錢我..親子遊泳班..

複式洋房

yanswy 發表於 18-5-19 21:53
今日都有去試堂,要報成6x幾堂學到出年先可以除番100一堂,心大心細唔知點好
...

真係唔好報,本人親身歷比左3期錢,想轉咩都话唔得

大宅

回覆樓主

我兩個小朋友都報左一年,勁後悔,學得超慢,次次都好似玩水咁,都唔知學咩。我另外再跟出面d泳會學,價錢差唔多,學得快又真係操水。史xx學左幾個月仲拎住個浮板

大宅

moandyan 發表於 18-9-15 00:14
我兩個小朋友都報左一年,勁後悔,學得超慢,次次都好似玩水咁,都唔知學咩。我另外再跟出面d泳會學,價錢 ...

你小朋友幾大?

大宅

要快樂的我 發表於 18-9-15 08:49
你小朋友幾大?

6歲 4歲

男爵府

回覆樓主:

人地講自已唔信,貪圓玄泳池新報左名,學得慢唔緊要,點知遇著個態度勁差既女敎練,完全冇愛心冇耐性,非常惡劣!今日決定揾其他泳會。

子爵府

fatchoibaby 發表於 19-3-25 11:07
人地講自已唔信,貪圓玄泳池新報左名,學得慢唔緊要,點知遇著個態度勁差既女敎練,完全冇愛心冇耐性,非常 ...
咁咪無得退錢?我小朋友都係度學,有次聽到個女教練超惡鬧人,我o晒嘴

男爵府

回覆 jody~ 的帖子

我都係岩岩報左一年學
頭疼...

首頁

尾頁

跳至