使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

每次朋友say hi(通常公仔);我會回覆;但每次只能回覆一個(通常有幾個朋友),其餘那些睇吾反,想再回覆下一個都吾得
以前吾係咁㗎喎

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

akilimama 發表於 18-5-12 17:25
每次朋友say hi(通常公仔);我會回覆;但每次只能回覆一個(通常有幾個朋友),其餘那些睇吾反,想 ...
您好,請開啟以下連結並提交資料,技術部會通過 Helpdesk 系統回覆閣下,謝謝 !

http://www.baby-kingdom.com/issue_report.php
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

回覆樓主

已經填好資料回覆;報告又說已經finished
但。。。。。問題係根本冇整過喎
都係用吾到喎

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

akilimama 發表於 18-5-18 12:34
已經填好資料回覆;報告又說已經finished
但。。。。。問題係根本冇整過喎 ...
你好,Helpdesk 管理員已於5月15日回覆閣下,需要閣下提供更多資料,請查收PM,謝謝 !

子爵府

特派員 發表於 18-5-18 15:07
你好,Helpdesk 管理員已於5月15日回覆閣下,需要閣下提供更多資料,請查收PM,謝謝 ! ...

已經回覆私訊問題⋯⋯是否已經收到?
情況還是一樣啊⋯⋯

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

akilimama 發表於 18-5-23 11:53
已經回覆私訊問題⋯⋯是否已經收到?
情況還是一樣啊⋯⋯
你好,已收到,請查看PM,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至