嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我覺得一家人一齊玩都幾開心我要拍蒼蠅、大富翁、德國心臟病、UNO等

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

未聽過德國心臓病,請問好玩嗎?

禁止訪問

回覆樓主

大宅

陪月勳章

超級多,只講啱小朋友去玩
卡卡頌,ticket to ride, Catan, ubongo, 聖石之路, Camel cup, 嗒寶....
等小朋友大個啲,仲有成櫃boardgame等佢玩

33週了,工作仍然好忙,阿b你要乖d,如果唔係媽媽就好辛苦架啦~

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

Uno, Monopoly玩得最多
每日望住佢哋就充滿力量啦!

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

我一家鍾意大富翁,德國橋牌

洋房

回覆 tsung 的帖子

好玩 考反應 心算能力

不過小心手 大家鬥快拍個鐘果時好易受傷

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

fungtiff 發表於 18-6-14 21:57
回覆 tsung 的帖子

好玩 考反應 心算能力

謝謝推介

禁止訪問

回覆樓主

別墅

littlewcm 發表於 18-6-5 11:45
超級多,只講啱小朋友去玩
卡卡頌,ticket to ride, Catan, ubongo, 聖石之路, Camel cup, 嗒寶....
等小 ...

請問邊度買?

大宅

陪月勳章

weddingdudu 發表於 18-9-8 01:24
請問邊度買?

普通商務誠品都會有少少,大概三至八歲都啱玩,但全部都包裝好,店員亦唔會介紹到隻game係點,你可以影低抄低上網search一下,了解隻game既規則先諗買唔買。
仲有就係上樓既boardgame cafe,google/facebook search下就會搵到,呢啲既選擇會多好多,雖然啲game主要係青少年成人玩多,但都會有啱小朋友玩,店員都會介紹返啱小朋友既game,仲會有開左既game可以試下玩下先決定係咪買。
  33週了,工作仍然好忙,阿b你要乖d,如果唔係媽媽就好辛苦架啦~

首頁

尾頁

跳至