心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

因為所以 發表於 18-5-14 00:30
男人! 比較重情重義是嗎?
我男友都仲keep住以前女友既相!
咁代表有問題嗎?

其實男友對呢D嘢未必好sensitive 架!可能唔記得DUM姐!我男友當時分手就DEL曬FB同佢EX D相因為佢話無必要KEEP,但係身邊有D朋友同我講佢地男友有時候唔記得DEL就俾佢地見到啦!但其實如果你男友知道你睇到D相,正路會DUM或者DEL既

禁止訪問

大宅

因為所以 發表於 18-5-14 01:01
佢知我睇到,,
今日比我發現佢銀包有兩張以前年代既貼紙相,佢話唔記得掉,最初唔比我睇,,我逼佢拎出黎,,我放 ...

如果我係你,我會話我唔中意你keep住!

禁止訪問

大宅

因為所以 發表於 18-5-14 01:01
佢知我睇到,,
今日比我發現佢銀包有兩張以前年代既貼紙相,佢話唔記得掉,最初唔比我睇,,我逼佢拎出黎,,我放 ...

每個人都有過去,死物而已,不用太上心啦,重要的是現在人在你處,心也是

禁止訪問

瑪瑙宮

重不重要不在張相,最重要果个可能冇相,响佢內心。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果放喺銀包又真係誇張啲,老公取以前女朋友啲嘢出黎,跟住話畀我睇,然後我冇睇到,佢撕爛咗啲信件。
反而我自己有keep以前男朋友嘅信,同埋送畀我嘅禮物, 不過我老公唔知

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Stepmother 發表於 18-5-14 21:22
每個人都有過去,死物而已,不用太上心啦,重要的是現在人在你處,心也是
...

男爵府

每個人都有回憶片段 , 不分男女 ,

既然大家有緣在一起, 應該付出包容和體諒。

不是計較多少 , 而是要珍惜多少 !

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

結婚後發現佢同ex既相,有幾大本咁多!我其實只扮嬲,佢在我面前掉哂了。
過了不久,佢ex 突然意外病逝!
我回想起,覺得自己好小器,讓他一點點回憶也不留。
Life must go on

大宅

wln 發表於 18-5-21 03:51
結婚後發現佢同ex既相,有幾大本咁多!我其實只扮嬲,佢在我面前掉哂了。
過了不久,佢ex 突然意外病逝!
...

我係香港土生土長?我從來冇寫過情信甚麼筆記筆友更加冇?到我認識我Ex佢係越南華僑?偷渡來香港前有女友書信往來,我非常好奇叫佢拎比我睇,他真的拎給我看字裹行間都是關心問候,後來婚後原來他用鞋盒裝住她所有的信件,不過我又冇乜感覺!

伯爵府

回覆樓主

我老公個ex 迫佢掉哂前前女友既相,
而我只係叫老公收埋ex 既相唔好俾我見到就得

首頁

尾頁

跳至