跳至

首頁

尾頁

大宅

https://migration.qld.gov.au/lat ... illed-applications/

別墅

回覆樓主

會唔會暫時咋?

大宅

mecskw 發表於 18-5-15 16:37
會唔會暫時咋?
我標題都係寫"暫停" :) 個 official announcement 話 "until further notice".

大宅

呢d announcement之前出過未呢?突然suspension會唔會無了期 我剛剛有移民打算

別墅

回覆樓主

移民同生仔一樣越早越好

別墅

SCA 發表於 18-5-15 23:20
呢d announcement之前出過未呢?突然suspension會唔會無了期 我剛剛有移民打算 ...

唔係咩特別事,只係唔知幾耐會回復申請,如果你真係有心移民,prepare 哂所有野,當再接受申請時可以第一時間申請。因為停得耐就已經大把人等緊,唔知幾時又太多申請停返

洋房

會唔會考慮下其他州?

別墅

mecskw 發表於 18-5-16 09:47
移民同生仔一樣越早越好

大宅

williamo 發表於 18-5-18 16:50
會唔會考慮下其他州?

請問一個蠢問題,係要先入申請再考 Ielts 或 調轉 或同步呢?
另外,請問其他州例如那裡?

公爵府

angelamenda 發表於 18-5-21 17:48

考左ielts 先,ielts 计移民分架嘛。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

男爵府

回覆 Mrs.Kangaroo 的帖子

明白。。。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

hk_woman68 發表於 18-6-3 16:22
回覆 Mrs.Kangaroo 的帖子

明白。。。

hey how's life in Brissy ?
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm

男爵府

Mrs.Kangaroo 發表於 18-6-4 08:13
hey how's life in Brissy ?

袋鼠媽媽,我好耐冇上BK了,之前用電話上好辛苦。。。家陣有APP,方便D

我轉左行,忙著好多
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

hk_woman68 發表於 18-6-4 06:20
袋鼠媽媽,我好耐冇上BK了,之前用電話上好辛苦。。。家陣有APP,方便D

我轉左行,忙著好多

转行炒楼吗?

男爵府

Mrs.Kangaroo 發表於 18-6-4 12:47
转行炒楼吗?

摞左full license 轉左自己做agent

子爵府

畀面勳章

hk_woman68 發表於 18-6-4 15:49

請問如何取得full licences?

男爵府

甄太太 發表於 18-6-5 17:32
請問如何取得full licences?

讀書咯,上google 搜

公爵府

hk_woman68 發表於 18-6-4 15:49

有平货,更加炒得过。

男爵府

Mrs.Kangaroo 發表於 18-6-7 17:37
有平货,更加炒得过。

哈哈,儲多D子彈先

公爵府

hk_woman68 發表於 18-6-7 18:26
哈哈,儲多D子彈先

一路炒,一路储啦。

首頁

尾頁

跳至