使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章

明明收到通知,對方有回應,旦我出出入入幾次,都開唔到,話“沒有更多回應”空白頁。幾個鐘前已經係咁喇。
請問server係咪又有事呀?

寶石宮

2023年兔年勳章

plumtree 發表於 18-5-16 17:25
明明收到通知,對方有回應,旦我出出入入幾次,都開唔到,話“沒有更多回應”空白頁。幾個鐘前已經係咁喇。 ...

係版面問題 在提醒按回覆錯頁錯位
app改咗由20個回覆/頁變成25個回覆/頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

一樣

瑪瑙宮

明明收到通知,對方有回應,旦我出出入入幾次,都開唔到,話“沒有更多回應”空白頁。幾個鐘前已經係咁喇。 ...

边度

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

壞左兩日,見有回覆,按入去表示沒有回應。
要在討論區按入主題才看到

poor
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

已去"故障報告"反映,但bk仲未覆

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

tkop 發表於 18-5-16 19:24
边度

提醒功能

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 18-5-16 19:32

可能收到你訊息,但睇唔到

haha....(講笑,不要打頭)
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

crystal媽咪 發表於 18-5-16 19:36
可能收到你訊息,但睇唔到

haha....(講笑,不要打頭)

有藉口可以唔覆人了

侯爵府

2018復活節勳章

原來有㗎?我又冇留意喎。多謝幫忙。
話時話,到底係你經常打人呀?定係呢度有人成日動手打人呢! 我今日唔止 一次响兩個唔同版面,見到有人回覆,最後都講,唔好打頭。真係好好笑。我笑左。
嗱,講錯唔好打頭呀!

侯爵府

2018復活節勳章

crystal媽咪 發表於 18-5-16 19:32
壞左兩日,見有回覆,按入去表示沒有回應。
要在討論區按入主題才看到

係呀~唔係今日嘅事㗎喇。我見冇人出聲,懷疑係咪自己網絡有問題,點知檢查完呢度仲係咁,我至出聲。

用戶要求終止服務

plumtree 發表於 18-5-16 20:17
原來有㗎?我又冇留意喎。多謝幫忙。
話時話,到底係你經常打人呀?定係呢度有人成日動手打人呢! ...

你真喺要打頭啦你

侯爵府

2018復活節勳章

tsung 發表於 18-5-16 20:20
你真喺要打頭啦你

哎喲哎喲 好痛呀!你真係唔留手喎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21512600

慢左無搬你post喎

寶石宮

2023年兔年勳章

呢個新問題 因為改咗1頁有25個回覆

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我都係呀,load唔倒回覆

侯爵府

2018復活節勳章

cindy618 發表於 18-5-16 20:35
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21512600

慢左無搬你post喎

搬唔切啩。

珊瑚宮

畀面勳章

Bk 網頁或 BK apps 成日都會有問題 load 唔到,但係廣告就永遠都唔會出事,永遠都係第一時間彈出來。

侯爵府

2018復活節勳章

小可愛11 發表於 18-5-16 22:47
Bk 網頁或 BK apps 成日都會有問題 load 唔到,但係廣告就永遠都唔會出事,永遠都係第一時間彈出來。:igiv ...

超同感喎又。彈到煩呀真係。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我都係

首頁

尾頁

跳至