親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章 BK Milk勳章

請問有冇jm去過布吉 club med?, 暑假想book, 網上睇好少評語, 仲考慮緊訂吾訂

子爵府

beautymama123 發表於 18-5-17 08:15
請問有冇jm去過布吉 club med?, 暑假想book, 網上睇好少評語, 仲考慮緊訂吾訂
我去過,妳想知什麼資料.海灘不是私有,而且沒有水上活動提供

wcpcelia    發表於 18-5-17 16:04

別墅

pigmei 發表於 18-5-17 12:03
我去過,妳想知什麼資料.海灘不是私有,而且沒有水上活動提供

請問酒店房整潔嗎?如果帶2名小朋友(10 及 12歲)啱玩嗎?因睇過2大2小都要接近3萬(未包机票), 謝謝回覆

子爵府

beautymama123 發表於 18-5-20 19:21
請問酒店房整潔嗎?如果帶2名小朋友(10 及 12歲)啱玩嗎?因睇過2大2小都要接近3萬(未包机票), 謝謝回覆
...
房間4星來講好可以接受(好像之前番新過了),因為CLUBMED主要SELL人及活動,房間不是豪華型(新開的除外),活動好多,視乎小朋友活躍與否,如果是好動型,是好合適的,暑假是會好貴(12歲已收成人價),如果妳們只當是一間普通酒店住,會出外遊玩,那不須要住CLUBMED,如果是當渡假,在裡面玩飲吃,那就可以考慮.如果一早計劃好,早D BOOK,會平好多

wcpcelia    發表於 18-5-23 15:34

伯爵府

回覆 pigmei 的帖子

孩子13歲, agent 推介Grand West Sands Resort & Villes 因為有water park.
但上網睇comments 好似話洒店舊 , location 又吾方便. 請問以下那1間resort 人會較多水上活動提供而又乾净企理 ? 出入方便呢 (不自駕) ? Thx !

Dusit Thani Laguna Phuket

Novotel Phuket Karon Beach Resort & Spa

Outrigger laguna phuket resort

子爵府

cheuklokmom 發表於 18-5-21 11:53

孩子13歲, agent 推介Grand West Sands Resort & Villes 因為有water park.
I used to stay in Dusit but long time ago. It didn't seems have much facilities for playing. I could be just a hotel. It takes more than 30 minutes by taxi to town, not very suitable for you, I think.

伯爵府

Thanks for your comments.

別墅

cheuklokmom 發表於 18-5-21 11:53

上網睇由水上樂園去市中心要50mims, 都幾遠

別墅

pigmei 發表於 18-5-21 09:04
房間4星來講好可以接受(好像之前番新過了),因為CLUBMED主要SELL人及活動,房間不是豪華型(新開的除外),活動 ...

謝谢你的回覆, thank you

大宅

beautymama123 發表於 18-5-17 08:15

兩三年前去過,包車機場去都要一個鐘先到,唔近市中心,但可坐篤篤大約三十分鐘左右去超市。酒店房ok不大不小,我地兩大兩小日日泳池沙灘hea玩,大少少的小朋友可以參加佢地day camp 做下運動手工整曲奇,好在丢低佢地去拍拖或泵骨。
好處係食唔使擔心都算好食,最難忘佢細泳池嗰邊餐廳的牛扒係我一生人中最好味的牛扒,入口即溶,記得一入住就要book嗰間餐廳,唔係隨時去得

男爵府

我早幾年去過一次,今年7月book咗再去,clubmed好多活動玩,除非小朋友係文靜型,唔係一定啱玩。房間只可以話係舒服,唔會係靚,我兩大一12歲,為咗舒服啲,我book咗connecting room,$19xxx。

男爵府

早午晚餐食物好食嗎?
我小朋友9歲,有咩水上活動參加?
獨木舟有嗎?
Thx

首頁

尾頁

跳至