自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

見到FACEBOOK廣告黎, Candy Blossom Club.
我想八卦下係咪呃人?但佢好多留言多謝呢個CANDY姐. D人似係真人黎 (就咁睇個FB ACCT)...

我就唔信有咁筍囉
同埋乜FACEBOOK D廣告冇監管既咩??

SpSonSsoSredS ·
SISTER們想感受下【1O曰1OOO袋3O萬】既滋味嗎?! 想有無憂生活 + 經濟獨立自主?? 想知道係點樣做到?? 問我CANDY姐就無錯啦!!!

我CANDY姐最著緊既就係保障各位SIS既利益💖💖
💋💋全港獨家提供【不成功原銀奉還】保證💋💋
🛒計劃確保回報3O萬
🛒不達標,一蚊都唔會收你
🛒姊妹們唔洗怕唔識玩,加入後會有教學教到你識為止!!
🛒計畫絕無隱藏收費
🛒一次性收費,永久終生任玩

女人想買名牌,買靚野?? 絕對唔係一味靠個慳字!!!
搵到一個岩既方法先係最緊要!!!
唔洗你識點玩,咩係越位你通通都唔洗知
只要你識字,我CANDY姐都可以幫到你!!!💰💰💰

人生當然唔止得SHOPPING買野,各姊妹有其他困難既時候
都唔怕搵我幫下你手,不論大家有問題想問
都無任歡迎嫁!!! 24小時專人接聽妳既電話^__^

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

現在騙子到處都有,便宜莫貪,自小就應該明白……

大宅

回覆 Sweetiess 的帖子

我明白啦, 亦冇諗過參加.只係八卦點解可以咁公然賣廣告?﹗

大宅

牛年勳章

Jasslot 發表於 18-5-17 11:21
見到FACEBOOK廣告黎, Candy Blossom Club.
我想八卦下係咪呃人?但佢好多留言多謝呢個CANDY姐. D人似係真人 ...
1O曰1OOO袋3O萬,咁假都有人信

水晶宮

回覆樓主

真係橋唔怕舊,最怕你唔受

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我都同朋友講過
如果係真既,又話益D JM,點解唔直接po要買咩,而要去比左入會費先有

應該係朋友或假AC黎幫佢做戲

寶石宮

2023年兔年勳章

Jasslot 發表於 18-5-17 11:21
我想八卦下係咪呃人?但佢好多留言多謝呢個CANDY姐. D人似係真人 ...

上次講Excellent partner個po
都有提到呢間糖果Blossom 同出一轍

寶石宮

2023年兔年勳章

yymaa 發表於 18-5-17 11:36
1O曰1OOO袋3O萬,咁假都有人信

魔幻王國

寶石宮

2023年兔年勳章

Jasslot 發表於 18-5-17 11:35

因為俾咗錢 佢有嘢俾返你 入唔到行騙

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

冇呀

大宅

kaki0901 發表於 18-5-17 11:41
我都同朋友講過
如果係真既,又話益D JM,點解唔直接po要買咩,而要去比左入會費先有
I agree. 如果真係益 d JM, even 係要收 d 'jetso", why not 先比 tips 買左有 profit 先再比入會費

大宅

Jasslot 發表於 18-5-17 11:35

係, 點解可以咁 OPEN AND PUBLIC 去賣廣告

首頁

尾頁

跳至