自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

lingluk1306 發表於 18-5-18 15:15
我識親惡毒 是非精全是大眼睛
反而小眼睛單眼皮都是好人 善良

我眼見相反,幾個眼細既都好小家同貪心

侯爵府

nobodyfool 發表於 18-5-18 22:08
我眼見相反,幾個眼細既都好小家同貪心

我識果啲惡毒人,佢地對眼似楊婉儀果款,咁算唔算眼大

寶石宮

2023年兔年勳章

ice_blue 發表於 18-5-18 14:10
性格比較冷血

反面冇情

珍珠宮

漱口水 發表於 18-5-18 21:31
請問冇成點?稀疏定淺色?

稀疏兼淺色,成條尾都係,唔係眉頭有眉尾冇,直頭還睇冇眉甘。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

回覆樓主

有個ex係,佢眉好淺色,眼尾又向下,成日好似拿口拿面咁。。。 有時對住佢,正能量都俾佢負能量蓋過曬,不過佢又對我好好既,只係好難相處,又小器又易呷醋。我果陣同佢一齊好似無曬異性朋友。而「腎」功能認真麻麻,成日好似好虛咁

子爵府

回覆樓主

有眼眉都可以無情

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

littlefunpig 發表於 18-5-18 23:22
有個ex係,佢眉好淺色,眼尾又向下,成日好似拿口拿面咁。。。 有時對住佢,正能量都俾佢負能量蓋過曬,不 ...

而家既c6粗眉大眼,真係相差好遠~~
開心好多

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

blackberry 發表於 18-5-18 16:11
俾得起願俾是福,唔想俾可拒絕,改變不了別人就改變自己心態,做人會開心d
...
我係咁同小朋友講,要感恩被揾笨,總好過花盡心思做揾人笨嗰個(或者呃人嗰個),我們所有的就是他們所缺的。

侯爵府

我未見過無眉毛既男人,女人無咩眉毛就見過。女人天生毛髮少過男人,咁眉毛少啲都正常

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

未見過無眉的人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-5-18 23:30
我係咁同小朋友講,要感恩被揾笨,總好過花盡心思做揾人笨嗰個(或者呃人嗰個),我們所有的就是 ...

施比受更為有福

DoReMi媽媽    發表於 18-5-19 11:54

大宅

回覆樓主

識得男人冇眉毛,走鬼咗去繡

男爵府

ice_blue 發表於 18-5-18 14:10
性格比較冷血

反面冇情

no因為我朋友,有雙眼皮,濃眉,和你說的一樣,係個野獸,毫無人性可言,對朋友,情人,父母,都只有偷呃拐騙

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

超級特務 發表於 18-5-18 14:19
眉 毛 是 顯 露 個 性、 智 慧、 思 想 行 為 之 部 位, 如 無 眉 毛 則 代 表 其 人 智 慧 並 不 完 善, ...

所以好多人去紋眉

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

CaramelLatte 發表於 18-5-18 14:43
好多殺人犯都係冇乜眉,一係崩一忽咁..
鄭捷,周海亮嗰啲..

咁要揾圖睇睇先

寶石宮

回覆樓主:

呢d?

珍珠宮

2024年龍年勳章

超級特務 發表於 18-5-18 21:26
我眉靚,但虧虧地,好易腰酸背痛

腰痠背痛可能係肌肉勞損引起,未必關個腎事

珍珠宮

2024年龍年勳章

caryfox 發表於 18-5-18 21:23
「眉」主「腎」⋯⋯腎功能差⋯⋯力不從心⋯⋯體力虛弱⋯⋯你話加D顏色在眉,有沒有可能改到運程? (反問) ...

咁眉粗濃密,係唔係代表個腎功能好勁咁解呀?

男爵府

回覆樓主:

我都識過一個眉毛極稀疏嘅男人,係一個博士,從事教育,開辦教育機構,但其心不正,內心陰毒,極貪錢,同佢做生意,大家要極其小心

大宅

2018復活節勳章

回覆 wife 的帖子

我都見過同你形容exactly一樣的女人, 醫生都話佢難有B, 但佢都有仔生, 可能佢另一半基因強大

首頁

尾頁

跳至