美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

由於係醫生度做完激光,塊面d紅印一直都未退晒(有淺到但未完全無晒),所以今個月頭開始好勤力地搵做facial 既地方!我每個星期六都去做,試唔同既野(其實有d癲,我下個月唔會再咁做,都驚塊面會出事)所以想分享下3間既優點缺點:

1.單次facial@觀塘
呢間係呢度既sis介紹,我之前都開post分享過不過比管理員封左post因爲太多人叫比資料
呢間係一個人,老細又係佢,做果個都係佢,係觀塘工業大廈一個細單位(約200呎)。有2張床,裝修好簡單但係喺乾淨同光猛的。
事前我有wtsapp過佢,傾左一輪先bk日子,佢解釋得好詳盡(好多段wtsapp錄音),亦都send晒price list比我,透明度好高。
佢本身知我無做開facial,所以叫我一開始唔好做太滋潤既野,叫我做住d簡單野先,驚一下子比太多營養皮膚反而會出粒粒。
所以我去做左個藍光導入保濕,效果keep到幾日。
黎緊下星期都會去,仲會帶埋媽咪去做,不過仲未決定做邊樣住
所以呢間我應該會長期幫襯!

2.單次facial@荃灣
呢間都係呢度既sis介紹,又係可以做單次,無sell。我都係wtsapp問左有咩岩我做先,佢推介我做果酸,不過呢間無話解釋得好詳細,都係你問佢答。而且無price list,加上無sell過一句,所以我唔知仲有咩其他facial同收費如何。
膽粗粗又去試,係商廈的一個單位,都係裝修簡單而又乾淨。
呢間不是one man band,不過我估做果位應該係覆我wtsapp果個,佢都有幫我睇清楚d皮膚質先決定用咩濃度既果酸,做果時拮拮地(我皮膚薄),做完塊面好有光澤
不過位置問題,對我黎講有d遠,再去機會不大。

男爵府

michellechiu02 發表於 18-5-20 09:12
由於係醫生度做完激光,塊面d紅印一直都未退晒(有淺到但未完全無晒),所以今個月頭開始好勤力地搵做facial ...

3.hard sell程度10%美容院@旺角
本身見呢間有Pico試做優惠(好似接近一千蚊),於是fb inbox問下我既情況(紅印)做pico有無用,對方回覆無用,應該要做E-light(彩光)(試做$5xx)。對方有叫我send相睇下d印係點,都有解釋下個原理,所以又膽粗粗去試。
上到去先落妝,做皮膚分析,話我因爲白底,好容易有黑色素,遲早都要打斑(我係白,但我一粒斑都無,所以聽到我想笑,心諗如果遲早都要打咁遲d先囉)
佢有sell我做pico,咁好明顯佢唔係喺fb inbox答我野果個無所謂,我堅持做E-light!打果陣少少痛,尤其眉尾位最痛兼有燶味,但我條眉又無事。
做完有問join唔join,佢呢間既package最少有3次,有85折(正價x3次x85折),不過我幾欣賞佢唔會出語言藝術:限時優惠呀,你下次黎我比唔到呢個價你果d。
因為想睇下訓醒效果係點,所以無join,可以等下次做先join啦如果想有85折。
今朝起身照鏡感覺係有淺色左dd,應該都會再去做!

另外發掘到一間係觀塘單次脫毛,做4次有效,打算過多2個月去試!到時候再分享!
多謝收看

bebe2002    發表於 18-5-25 18:33

大宅

回覆樓主

我有興趣想知道觀塘單次facial 地址

男爵府

michellechiu02 發表於 18-5-20 09:19
本身見呢間有Pico試做優惠(好似接近一千蚊),於是fb inbox問下我既情況(紅 ...

我想要觀塘facial資料呀,唔該

子爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章

michellechiu02 發表於 18-5-20 09:12
由於係醫生度做完激光,塊面d紅印一直都未退晒(有淺到但未完全無晒),所以今個月頭開始好勤力地搵做facial ...
想知觀塘Details (脫毛& facial)

大宅

michellechiu02 發表於 18-5-20 09:19
本身見呢間有Pico試做優惠(好似接近一千蚊),於是fb inbox問下我既情況(紅 ...

可以比觀塘資料我嚒

男爵府

回覆 michellechiu02 的帖子

我都想要觀塘facial資料呀,唔該

子爵府

畀面勳章

回覆 michellechiu02 的帖子

我都想知觀塘地址。 唔該樓主。

男爵府

回覆樓主:

請問荃灣邊間呢?

大宅

回覆樓主

可以pm我荃灣個間嗎? 謝謝

男爵府

g8384 發表於 18-5-20 19:05
可以pm我荃灣個間嗎? 謝謝

比晒資料各位啦

複式洋房

回覆樓主:

Jm , 想要觀塘facial details, 唔該晒(emoji)‍♀️

男爵府

我都想要觀塘facial details, thanks so much

男爵府

有興趣觀塘 FACIAL 資料, 可否 PM ? 謝謝

別墅

我都想知觀塘地址。 唔該樓主

別墅

回覆樓主

我都想知觀塘地址呀!唔該樓主

大宅

想要觀塘同荃灣資料,thanks!

男爵府

chiuchiu0310 發表於 18-5-21 22:40
想要觀塘同荃灣資料,thanks!

比晒資料了

大宅

好想知觀塘FACIAL同脫毛既資料呀-3-

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

可以pm我荃灣及官塘個間嗎? 謝謝

首頁

尾頁

跳至