自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

一段感情未完全結束就已經有另一段感情, 其實你咪又係同你前夫同一類人

子爵府

回覆樓主:

如果妳和bb嘅爸爸未有太深厚的感情根基礎,男方會唔會感到中伏? 自己又有無準備呢段關係發展得咁快?

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

回覆樓主

搞緊離婚就已經有新男友的bb,會不會太快?

2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

conyconyb 發表於 18-5-22 20:55
男友出左trip,星期四先返

話晒個bb係佢經手,我諗你問返佢意見應該好過問我地意見吧!
落仔咁大件事,又唔知你同男友感情有幾深有幾穩定,邊個敢俾意見你?

寶石宮

回覆樓主:

嘩,點比意見你呀

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔識比意見
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

conyconyb 發表於 18-5-22 20:19
我M遲左個幾月無黎,買支棒去驗,中左招,但我搞緊離婚,又無左個女,心情好差,想唔要,你地可否俾意見我
...

樓主男女係幾隨便,建議唔好要

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩, 咁複雜, 外人點答你, 人命一條!! 問番經手人LA!!

男爵府

回覆樓主

男爵府

回覆樓主

記得樓主,仲打咗小三一巴,你自己都咁快有男朋友

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我M遲左個幾月無黎,買支棒去驗,中左招,但我搞緊離婚,又無左個女,心情好差,想唔要,你地可否俾意見我
...

岩岩先話有女人上門搵自已老公, 轉頭自已又有男朋友又有BB

伯爵府

回覆樓主:

未離婚已同新歡發生關係?

2018.3月30日鬧老公有第三者走上門,趕佢走,鬧賤人,係老公有外遇的可憐人妻。

分居唔夠50日,今日話無來m幾個月,前文後理咁戲劇化,又唔連戲。

水晶宮

回覆樓主:

如果新男友唔認投咁點??今日認投,生完走佬呢

子爵府

回覆樓主:

睇過樓主幾個topic ,第1次發言只可講話好自為之

別墅

...

但如果落左去,有因果報應,所以考慮清楚

水晶宮

回覆樓主:

呢個家庭好亂,男友又有冇家庭

珍珠宮

李露眉 發表於 18-5-22 21:16
如果新男友唔認投咁點??今日認投,生完走佬呢

無事喎,佢有比安全套更安全的安全網

一時有 d 情緒姐,到最後乜都搞得掂的,生左都照顧到。

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

你嘅行為相當不安全

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

一開波就不設防

首頁
12345...7

尾頁

跳至