夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

花帶金 發表於 18-5-23 06:45
你講得啱,佢哋係無見過面。但從我老公言語間我feel到他情根深種。尋晚傾的時候,他說一直以來都很愛我的 ...

c6貪新鮮軒長掛肚,精神出軌。 你地可坐低傾下嗎? 佢打算放棄家庭去台灣見人?虛擬網戀佢當真? 睇佢可否修補關係。你不要做同屋住, 同狐狸發展就要放手, 影低証據,爭取資產。

侯爵府

花帶金 發表於 18-5-23 14:10
佢同我講,話同台灣妹傾計好舒服幫,可以舒解到壓力又了解明白佢,她不是賣樣賣身材先可怕。
...

傾計舒服, 就俾老婆睇下學下野, 証明老婆願意改善, 老公你又肯嗎
我同初相識都可以傾得投契。 但做人不要忘本

別墅

agee 發表於 18-5-23 17:15
傾計舒服, 就俾老婆睇下學下野, 証明老婆願意改善, 老公你又肯嗎
我同初相識都可以傾得投契。 但做人不 ...

你又啱一次了,做人真的不要忘本。但他現在一頭熱沒了理智,我一係一路忍住等佢熱情冷卻,一係一刀切。

別墅

agee 發表於 18-5-23 16:50
c6貪新鮮軒長掛肚,精神出軌。 你地可坐低傾下嗎? 佢打算放棄家庭去台灣見人?虛擬網戀佢當真? 睇佢可否 ...

他還没說去台灣,這是我的最後底線

子爵府

回覆樓主:

留定係走真係睇你自己係點

問自己個心仲鍾唔鍾意佢
捨唔捨得囉
如果都冇感情 咪走囉
有感情嘅就問下佢仲想唔想修補
一定唔會接受佢繼續同另外個女仔發展 感情
如果佢唔肯斷嘅話
畀著係我我就會走

侯爵府

花帶金 發表於 18-5-23 19:07
你又啱一次了,做人真的不要忘本。但他現在一頭熱沒了理智,我一係一路忍住等佢熱情冷卻,一係一刀切。
...

應該有得救既, 趁感情未進展太快,坐低傾下先, 祝安好

男爵府

多年感情始終不敵新鮮感。
虛擬網戀,有機會會醒
佢地又未見過面,人家都可能嫌棄你C6
你要多d扮靚,裝備自己,間吾中去下夜街,不再以佢為中心

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

花帶金 發表於 18-5-23 19:07
...
你老公似係好感性嘅人,佢對台灣妹加左好多幻想,
咁你不能硬碰硬。

試下對佢講你好愛佢,
但現實生活令你好忙碌,
你都想同佢打機丶談情說愛,
唔想天氣咁熱都洗衫煮飯做家務,
迫車返工丶放工跟功課,
佢個心不在,你亦唔想勉強留佢個軀殼,
你愛佢,所以尊重佢,佢可以搬走。

以退為進,希望佢盡快清醒。

子爵府

回覆樓主

愛愛親密係指性生活?
如果好耐無真係大問題 正視呢點好d

台妹反而唔重要 無左呢個可以又另一個

珍珠宮

回覆樓主:

你小朋友幾大? 不如等到小朋友大了再走吧!

大宅

佢同我講,話同台灣妹傾計好舒服幫,可以舒解到壓力又了解明白佢,她不是賣樣賣身材先可怕。
...
男人都很儍,覺得同老婆以外的女人傾計好輕鬆好舒服,其實只要將任何女人變咗老婆, 大家要面對嘅日常生活 嘅時候,自然有壓力……你自己有冇 謀生能力?

大宅

咁你有冇問佢, 你哋之間嘅裂縫究竟係乜嘢?

伯爵府

虎到金來勳章

花帶金 發表於 18-5-23 00:12
各jm居安思危呀!我一路有睇各位jm嘅故事,今日到我响呢到提提各位,以及希望有前輩教路指引。
我同老公由 ...

又係個d 17apps遊戲呀?

男爵府

睇到都嬲,呢啲死白癡佬打機打到上腦,忘本冇良心,網上傾幾句就當真,竟然咁樣同另一半講,傷透人心,修補到都會有條刺,為咗打機喺段婚姻同關係上咁樣插一刀落去,好返都有疤痕,沉迷打機嘅男人都係逃避現實嘅低能仔,現實世界冇本事冇成就,沉迷網絡世界,失敗者,唔識諗,呢啲男人留喺度,第日老左周身病痛,樓主都咪鬼理佢

男爵府

...
唔少台灣妹嫁之前係好「溫柔」,嫁咗之後先會露出真面目。講真男人要出軌,佢响香港要搵容乜易,可能佢真係响你身上搵唔到想要嘅嘢,先下意識外求。除非個女人嫁嚟香港架啫,不然佢哋好快都會玩完,佢會醒,睇你挽唔挽救到囉,不過隱憂係佢玩完呢次後,都係覺得同你唔夠,就會搵啲陀地玩,咁先煩

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

各jm居安思危呀!我一路有睇各位jm嘅故事,今日到我响呢到提提各位,以及希望有前輩教路指引。
我同老公由 ...

別墅

我同老公由 ...

應該是對得太耐麻木左,有個台灣妹衝擊下有返D爱情感感,有D新鮮感,剛開始做下思想工作補救,佢總願意抱下你,即代表佢并未對你生厭,想辦法增加返D樂趣啦。

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

唔愛就放手!
我同你一樣,同前夫由中學到認識都廿幾年,可惜大家真係唔可以再一齊,所以我決定放手,放過大家。

大宅

我同老公由 ...

樓主你明吾明你老公講乜ka?

你老公在你所描述你們早有問題
3吾識7 冇任何身體接觸都輕易取代你
你就知関系如何
平日可能關懷甚少
連親密的事都小做
是否自己都要撿討一下
(當然你可能冇問題)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我同老公由 ...

首頁

尾頁

跳至