親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

阿囡10歲,是不是電腦已知,所以冇得選。找不到邊個位可選餐單,如可以,請指教。
或有沒有hotline提供,我找不到,謝謝。

珍珠宮

回覆樓主

打 hotline

wcpcelia    發表於 18-5-23 15:30

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

loloyan 發表於 18-5-23 08:43
阿囡10歲,是不是電腦已知,所以冇得選。找不到邊個位可選餐單,如可以,請指教。
或有沒有hotline提供,我 ...

你去官網book定thr agent, 如後者要call返agent幫你order
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-5-23 23:51
你去官網book定thr agent, 如後者要call返agent幫你order

expedia訂,但我入官網改到坐位。但找不到訂兒童餐的位置。
又找不到香港的hotline資料。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

loloyan 發表於 18-5-24 07:49
expedia訂,但我入官網改到坐位。但找不到訂兒童餐的位置。
又找不到香港的hotline資料。
...

expedia無hk cs tel? 因為我打去韓亞, 佢都要我搵返agent改餐
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-5-24 08:48
expedia無hk cs tel? 因為我打去韓亞, 佢都要我搵返agent改餐

ok..明白。厚來你指expedia hotline.
謝謝

象牙宮

loloyan 發表於 18-5-24 08:57
ok..明白。厚來你指expedia hotline.
謝謝

係!間間唔同做法!
cx同hka都可以direct call佢地cs改餐! 係韓亞話唔得
放下自在

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

我都係Expedia訂過韓亞機,佢哋會幫我劃位同訂兒童餐。
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

大宅

回覆樓主:

打了去expedia cs.幫我備註了兒童餐。謝謝提醒。

首頁

尾頁

跳至