單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

由細都大,我都係無咩朋友,我性格比較內向,原因係我本身就係一個重男輕女的家庭出細

因為呢個原因,我好細個就已經結左婚,一心諗住有人錫同埋可以離開呢個屋企,就算對方曾經吸毒我都唔介意,因為我諗佢已經介左,但原來唔係,大家拖拖拉拉都成10多年才完結婚姻關係

到5年前以為識到一個MR.RIGHT,但原來都唔係,詳情唔講了,一直我都係自力更新,從來都唔靠男人,一日打2,3份工,終於捱出病了,但我忍得,我同自己講都照顧頭家就要做..

但上個月我真係頂唔順了,手停就會口停,所以我就做反好多年前幫人煮食,幫人反飯,一心只想同2個仔搬走,唔想再睇我男友面色

上星期收到一個害,話叫我比單張佢地,要印靚的單張,但我話無,只得FACEBOOK,但佢話如果想做生意就要落D本,我米出去印刷公司問,佢地個個都話無咁少印的,我求佢地,佢地答我:去攞綜援啦,政府養埋你架,洗咩呀..

原來係人地心目中,我地係好無用的一群,點解?點解我地好努力去做一個榜樣比小朋友去學習,自己有手有脚,但到頭黎都係比人睇唔起。

我想問下大家,知唔知邊度有可以印5—10張宣傳單的印刷公司,我真係唔想錯過機會。。

珍珠宮

TaTaMa24A 發表於 18-5-23 13:53
由細都大,我都係無咩朋友,我性格比較內向,原因係我本身就係一個重男輕女的家庭出細

因為呢個原因,我好細個 ...
咁少真無的..
可以用PRINTER嗎?之後PHOTOCOPY

複式洋房

回覆 Macusmama 的帖子

我去過圖書館PRINT,但佢地話唔靚,一睇就知PRINT出黎

唔緊要啦,多謝你意見...

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

講真你都應該唔係正式有工場,攞正牌做,你只是住家式做(不太肯定),冇宣傳單張係好正常,叫你要印啲靚既單張條友根本有問題,依家有好多人都係網上宣傳架啦,有心幫襯駛鬼一定要有單張係手

男爵府

TaTaMa24A 發表於 18-5-23 13:53

因為呢個原因,我好細個 ...

如果係正常 A4 尺寸,依家嘅 Printer 應可以印到好靚呵。或者你可以攞個 Soft Copy 去相鋪印,咁就幾張都可以啦,但成本會貴好多,但如果你打算長做,就叫人大量印都吾怕啦,始終人地都要 Minimum Qty. 先圍到皮。

複式洋房

回覆 Lovely媽咪 的帖子

佢話係比D客睇,所以要靚囉

複式洋房

回覆 lm251099 的帖子

好呀,唔該哂

首頁

尾頁

跳至