醫護健康

跳至

首頁

尾頁

洋房

平時行過萬XX史都好少睇奶粉個行,始終自己未有小朋友,而成人奶粉個D通常都應該冇咩用,奶粉就梗係小朋友飲架啦,大人駛咩飲衣D野架

但直到我爸爸關節有問題,我衣個觀念就直接俾人大大力咁打左一巴,我爸爸一向都好鐘意戶外活動,一放假就搵山行通處走,但年紀越大,佢既關節終於都支持唔住佢既活動,本身一放假約佢飲餐茶都難變到佢放假就會留係屋企,因為佢既關節已經勞損到連上落樓梯都感覺到有痛楚。

我都有買過D鈣片俾佢補充鈣質,但都唔係太見效,之後佢係D山友聽番黎話有隻奶粉可以修補到關節,咁就即管試下啦,2,3個月後爸爸話開始冇咁痛,上落樓梯都已經冇咩問題,即時安心左好多,所以真係想同大家講,如果屋企老人家關節有問題既,真係試下飲關節奶粉,真心真係有用!

翡翠宮

jonathanhl 發表於 18-5-23 15:10
平時行過萬X屈X史都好少睇奶粉個行,始終自己未有小朋友,而成人奶粉個D通常都應該冇咩用,奶粉就梗係小朋 ...

边隻?$?

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

ngwong2 發表於 18-5-23 15:48
边隻?$?

同問

翡翠宮

ngwong2 發表於 18-5-23 15:48
边隻?$?

我估有葡萄糖腰個類

翡翠宮

MM2005 發表於 18-5-23 22:04
我估有葡萄糖腰個類

哦!甘我有食开喇。丸庄

洋房

回覆 ngwong2 的帖子

XX呀
大既$300幾蚊罐啦

洋房

jonathanhl 發表於 18-5-24 10:01
回覆 ngwong2 的帖子

瑞XX呀

可否講多個字啊,我都想買比老豆食,搵唔到(emoji)(emoji)

大宅

我都買過, 不過係另一個牌子. 反而我而家係買直銷產品比屋企人食先有效

媽媽兩隻腳的關節都做晒手術, 打晒螺絲, 無晒軟組織, 唔好話行山, 行五分鐘都好痛. 之前喺美國買葡萄糖胺, 高鋒時一日比廿粒佢食, 但無改善到, 而且越來越痛(應該唔關supplement事)

近年買咗隻飲品比佢, 改善咗好多, 早幾個月去台灣竟然可以行到陽明山佢自己都好開心.

雖然一個月唔平, 唯有同自己講健康無價, 起碼唔痛仲行到. 因為醫生話只可以換多一次關節, 我媽媽唔係老(60歲左右), 唔想70歲就行唔到

子爵府

WongWongSS 發表於 18-7-16 14:47
我都買過, 不過係另一個牌子. 反而我而家係買直銷產品比屋企人食先有效

媽媽兩隻腳的關節都做晒手 ...

可否俾資料我是什麼飲品,謝謝

大宅

回覆 Bling11 的帖子

PM

大宅

想要飲品資料 感激謝謝

大宅

[b]回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=327448193&ptid=21536253][color=Olive]anita0115[/color] 的帖子[/url][/b]

PM ed

翡翠宮

請問是什麼飲品,想要多的資料,謝謝

大宅

回覆 MM2005 的帖子

PM ed

子爵府

PM ME

大宅

回覆 fat媽 的帖子

PM ed

男爵府

請問是什麼飲品

大宅

回覆 小翠 的帖子

PM ed

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主

禁止:

不停在版面留下私人傳訊(PM)、電郵索取或提供資料的沒有可讀性的內容 。

現關閉此主題。
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

首頁

尾頁

跳至