自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

士X好過H K T x,送貨都準時同有禮貌(H K T x都有禮貌,但超唔準時)而士多有次咁啱果期有貓貓纸箱p a c k货,
砌完後好靚。

子爵府

peppep2012 發表於 18-5-23 16:44
佢岩岩都同我講, 塞車呀, 所以遲左

其實佢送貨時間個range已經好濶,預左一個朝早/下午俾佢送貨,咁都唔可以on time, 我真係無話可說
直接去超市買,再叫送貨都無咁嬲

侯爵府

雞比媽 發表於 18-5-23 16:46
咁今日仲送唔送得切ar?如果你收左工佢先送黎

而家咪唯有一直等, 我想早走睇醫生呀

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

我仲慘,等左佢幾個鐘,無嚟,CS話會check ,第二日送嚟,佢話好多單做唔切,好大力dump响門口,有支玻璃爛左CS話sorry 咋
抹死人啊!勁多玻璃碎

琥珀宮

Ashleycorina 發表於 18-5-23 17:03
我仲慘,等左佢幾個鐘,無嚟,CS話會check ,第二日送嚟,佢話好多單做唔切,好大力dump响門口,有支玻璃爛 ...

士多送貨係未外判?

子爵府

回覆樓主:

我多数約夜晚收貨。同埋要佢打電話俾我confirm 才可送貨。so far so good!

侯爵府

nms 發表於 18-5-23 16:43
士多我都中過伏!又係第一次買,又係喺網上見人話送貨ok就試下,結果同樓主一樣,由朝等到晚!叫得人揀時 ...

我都覺得係,tvmall 未試過遲,哥哥仔好有禮貌,而家唔送上樓,佢都幫我送,(我住村屋),反而士多唔準時,同有d 串

男爵府

karen508hk 發表於 18-5-23 16:26
我訂過好多次,次次準時有交帶,仲好好禮貌喎,可能個別情況啫,唔好等啦,改時間或改送屋企

...
我都係, 訂過好多次, 送貨準時喎!

子爵府

回覆樓主:

可能係個別司機,唔係個個都咁冇交帶。不過都明你點解咁嬲。我會等到某時間就走。改期

子爵府

回覆樓主

我成日訂又ok喎,係試過有一次送錯左箱貨(同一座大廈撈亂左)佢即日幫我搞掂。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

我幫襯過十幾次,但都無呢個問題wor, 司機叔叔每次送貨前都會打電話講聲幾時到,有時仲要佢等一等我,態度仲要好好。

子爵府

peppep2012 發表於 18-5-23 16:30
我都係第一次買 而家佢話6 點前囉

我睇 HKTVmall mall 送貨好差

咪又試下hktvmall囉!我買左過百次都無乜問題。士多只買過一次,d野唔平。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

珍珠宮

王國教室勳章

mandy952 發表於 18-5-23 17:06
士多送貨係未外判?

我唔知啊,無再買

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主

我買幾次士多都無問題,送嚟前仲會打比我confirm, 反而HK就........送個爛櫃嚟,點搵都搵唔到人攪退貨,焗住用個爛既鞋櫃

男爵府

如果屋企唔係長期有人, 用智能櫃來收貨會較方便.

琥珀宮

seangying 發表於 18-5-23 17:18
我買幾次士多都無問題,送嚟前仲會打比我confirm, 反而HK就........送個爛櫃嚟,點搵都搵唔到人攪退貨,焗 ...

去佢fb狂鬧佢啦,咁就有人跟,最好post埋張相

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

如果工業區, 肯定難預時間喇, 塞車塞到暈
放下自在

禁止訪問

侯爵府

Ashleycorina 發表於 18-5-23 17:03
我仲慘,等左佢幾個鐘,無嚟,CS話會check ,第二日送嚟,佢話好多單做唔切,好大力dump响門口,有支玻璃爛 ...

其實多單, 咪排單囉
我上網訂都唔係即時要貨
佢送唔砌我情願佢話係遲一日送
但講好左果個時間, 我係度等, 佢又唔黎!
好火滾呀, 而家5:46 仲未黎!

首頁
12345...8

尾頁

跳至