親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

讀賣樂園 VS 安徒生公園?
KIDS : 10/8/5 AGE
2選1 那裡比較岩我家小朋友...
THANKS

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

gobegobe 發表於 18-5-23 18:21
讀賣樂園 VS 安徒生公園?
KIDS : 10/8/5 AGE
2選1 那裡比較岩我家小朋友...

安徒生冇去個。讀賣好適合你小朋友既年齡

男爵府

安徒生未去過,讀賣上年12月去左一次,我同我個仔(5歲男仔)都覺得佢好玩過DISNEYLAND

wcpcelia    發表於 18-5-24 10:04

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

karen_szeman 發表於 18-5-24 09:33
安徒生未去過,讀賣上年12月去左一次,我同我個仔(5歲男仔)都覺得佢好玩過DISNEYLAND ...

Really? 等我去揾下料先

別墅

回覆 leng1999 的帖子

唔該哂!但如果我早上去多啦A BOOK 10點場,先再過去夠唔夠時間玩呢.?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

安徒生公園,跟九龍公園相似,有滑梯、攀爬設施、繩網,另外有一大玩水區,還可餵小動物,可以野餐。不過交通不太方便,回程巴士好像一小時一班。

別墅

回覆 威大嬸 的帖子

WAH...咁遠!咁近近地讀賣算了.
又岩我小朋友玩.

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

gobegobe 發表於 18-5-24 10:49

唔該哂!但如果我早上去多啦A BOOK 10點場,先再過去夠唔夠時間玩呢.?

唔好啦,日本太大。交通好需要時間,讀賣可以玩一日

男爵府

回覆樓主:

讀賣樂園新開的嗎? 即上網查才知是遊樂園,我聽名會以為是給一間大型的閱讀地方。

男爵府

aeneas2011 發表於 18-5-25 08:36
讀賣樂園新開的嗎? 即上網查才知是遊樂園,我聽名會以為是給一間大型的閱讀地方。
...
據我所知唔係新開,如果你近聖誕去,佢夜晚會開晒D燈,仲靚

別墅

知道!咁我安排一日去玩.謝謝

首頁

尾頁

跳至