自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主

不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

子爵府

starry_night 發表於 18-5-24 17:04
所有原意係好既野,都會俾大陸人整到烏煙瘴氣

X3

別墅

miminzuku 發表於 18-5-24 17:38
可以搬去西九,對住凱旋門唱,推動文化

非常贊成

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

子爵府

回覆樓主

唔使再嘈喧巴閉

侯爵府

starry_night 發表於 18-5-24 17:04

大陸人可以將任何野都整到烏煙障氣

大宅

回覆樓主

我怕佢地會搬去銅鑼灣!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

伯爵府

我係樓上居民的話...理得你大陸人定香港人...難道日日容祖兒喺西洋菜街賣唱佢地會好高興?
對佢地嚟講任何都係噪音。

珍珠宮

雖然吾響果道住,亦甚少經過,但十分支持
希望班烏煙瘴氣b6吾好再4圍唱就好

子爵府

回覆樓主:

到時一埋車

水晶宮

回覆樓主

唔知幾時可以正式實行呢?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

好喇,至憎聽到d大媽鬼練咁唱歌
行過親都想死

反而影相果隻我又覺得ok喎,幾得意呀
講真如果我係遊客去到外國地方,
見到d特別既街,又有人咁專業同人影相我可能都會影

我幾個表弟都係外國讀書做野,又時帶佢d外國朋友返黎玩,都有帶佢地去果度影相,影出黎幾過癮~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

支持!除左大陸人還有一班係到賣唱搵食的香港人,用大大個喇叭係到做生意,每晚收入極可觀,收粉絲搞盆菜宴賺錢,又唔洗舖租又唔洗報稅,已偏離原意又擾民。

大宅

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

子爵府

每次行過都覺得住樓上既人好慘...真金白銀比錢租/買, 但係留唔到係屋企

伯爵府

clarawuwu 發表於 18-5-24 17:19
最好取消埋係公園唱歌跳舞,開到hifi勁大聲。

首頁
23456...12

尾頁

跳至