潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

急問, 請問有無人係Fashionation (FB) 買過野? 因為見佢開價平人都好多下, 但無面交, 無正單, 無單COPY, 仲要入數寄順豐
https://www.facebook.com/fashionationfashionation/

請教各位JM, 有無人係佢度買過野? 信得過嗎?

因我之前揾代購買乜都有單COPY或正單刪個人資料, 仲可以面交同去CHECK貨.

子爵府

dmwjw 發表於 18-5-25 15:09
急問, 請問有無人係Fashionation (FB) 買過野? 因為見佢開價平人都好多下, 但無面交, 無正單, 無單COPY, 仲 ...

我都問過佢2、3次野, 佢每次都好強調佢地係大公司, 好似連加彿咁大, 叫我放心, 但最尾我都係冇買過(幫唔倒你)

伯爵府

回覆 EppieL 的帖子

見到你回覆, 真心想同你擊掌, 我問佢, 佢口口聲聲話佢大公司, 好可信, 又話佢D客買六萬幾蚊LINDY都係入數FULL PAY寄順豐, 都係無單, 又話佢地好專業, 賣開名牌, 問乜都知
但個人心理上, 無單連COPY都無................ 仲要唔面交, 又話如果要面交要買十萬以上, 又話如果有舖頭同面交, 唔會做咁平

大宅

回覆樓主

我幫襯過幾次... 只係幾千蚊貨嗰d... 都係正貨... 每次都係寄順豐...
當然過萬嘅... 除非相熟代購... 否則都係入shop買穩陣...

wcpcelia    發表於 18-5-26 19:53

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

買過二千幾蚊嘅RV, 係正貨。

伯爵府

sytckm 發表於 18-5-25 18:05
買過二千幾蚊嘅RV, 係正貨。

你買都無單同都係順豐?你去專門店check左正貨嗎?thanks for sharing

伯爵府

littlecoolcool 發表於 18-5-25 16:23
我幫襯過幾次... 只係幾千蚊貨嗰d... 都係正貨... 每次都係寄順豐...
當然過萬嘅... 除非相熟代購... 否則 ...

明白,多謝你們分享,因我和朋友加埋想買四對RV鞋,加埋差不多兩萬,所以想問問先比錢

伯爵府

問過1次咁大把!只知佢串過鬼,不斷強調佢自己好似做到大公司咁,話就算幾萬蚊嘅Lindy,甚至數十萬以上都不設面交,話好多客人都信佢寄Sf咁話

伯爵府

大臭臭 發表於 18-5-25 22:31
問過1次咁大把!只知佢串過鬼,不斷強調佢自己好似做到大公司咁,話就算幾萬蚊嘅Lindy,甚至數十萬以上都不設 ...

一樣,佢又係咁答

公爵府

dmwjw 發表於 18-5-25 22:24
你買都無單同都係順豐?你去專門店check左正貨嗎?thanks for sharing

無去專門店check, 因為自己都有好幾對,對過都無問題。

公爵府

dmwjw 發表於 18-5-25 22:25
明白,多謝你們分享,因我和朋友加埋想買四對RV鞋,加埋差不多兩萬,所以想問問先比錢
...

如果咁多錢,我唔建議喺佢度買,寧願自己响歐洲網買。

wcpcelia    發表於 18-5-29 10:41

大宅

dmwjw 發表於 18-5-25 15:09
急問, 請問有無人係Fashionation (FB) 買過野? 因為見佢開價平人都好多下, 但無面交, 無正單, 無單COPY, 仲 ...

我有買過呀,佢哋嗰陣用宅急便,依家用順豐?

伯爵府

回覆 sytckm 的帖子

明白, 我表姐試過揾代購買, 又係無單, 又係用COURIER, 佢都有八對RV, 咁佢自己對左無野, 照著, 著左半年個爭有問題返TST RV整, 結果.................... 不是佢地正貨, 不能幫忘唯修.
間野應該知有問題, 見佢好耐無係FB再出現, 但見媽媽網有人講過佢

公爵府

dmwjw 發表於 18-5-27 15:42

明白, 我表姐試過揾代購買, 又係無單, 又係用COURIER, 佢都有八對RV, 咁佢自己對左無 ...

邊間?你講嘅呢間?

伯爵府

sytckm 發表於 18-5-27 16:42
邊間?你講嘅呢間?

我表姐不是買這間,果間之前有人提過叫xxxxb, 但好似有段時間無再出fb 跟住見到另一間i字頭代購,見佢地用相同相,應該係兩公婆分兩間,我表姐買果間又係平過人幾百,全部RV款有齊,仲要齊晒碼

公爵府

dmwjw 發表於 18-5-27 15:42

明白, 我表姐試過揾代購買, 又係無單, 又係用COURIER, 佢都有八對RV, 咁佢自己對左無 ...

我不幫FB shop
寧願等farfetch 嗰D減價

太多AAA貨

伯爵府

Joball 發表於 18-5-30 09:08
我不幫FB shop
寧願等farfetch 嗰D減價

唔好買啦,等網減價

首頁

尾頁

跳至