懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

3月尾政府順產,剛私家做產後檢查發現有1.幾cm嘅嘢係子宮喥,寫信俾我返政府跟,有冇人知會點做?要刮宮嗎?我好驚...

大宅

回覆樓主

我之前試過,最後約期括多次宮。我個陣就無乜特別,全身麻醉,瞓醒就攪掂。

大宅

Conniekiki 發表於 18-5-27 20:07
我之前試過,最後約期括多次宮。我個陣就無乜特別,全身麻醉,瞓醒就攪掂。
...

係咪只可刮宮?有冇得食藥幫你排出的?

大宅

terrenandtania 發表於 18-5-27 21:12
係咪只可刮宮?有冇得食藥幫你排出的?

我個陣孖胎就括完唔乾淨再括。另一胎23週就食完藥出唔晒,最後都係括。我諗應該係無得揀啩⋯⋯

大宅

回覆 terrenandtania 的帖子

想問你惡露有清到嗎?

大宅

Rositalky 發表於 18-6-27 08:30

想問你惡露有清到嗎?

要刮宮

大宅

咁你發現既時候D惡露有冇斷尾架?

大宅

Rositalky 發表於 18-6-29 17:40

咁你發現既時候D惡露有冇斷尾架?

就係一路都仲有少少,唔多,啡,但產後檢查一照就見到仲有嘢了

大宅

回覆 Conniekiki 的帖子

其實我都刮左,但係到而家仲有血,我去QE覆診醫生話乾淨,但有粒肌瘤。我都唔肯定係咪肌瘤(因產檢睇唔到)...
你生孖個時係開刀後再刮多2次宮???

大宅

我已經刮左但仲有血

大宅

Rositalky 發表於 18-6-29 18:27
回覆 Conniekiki 的帖子

其實我都刮左,但係到而家仲有血,我去QE覆診醫生話乾淨,但有粒肌瘤。我都唔肯定 ...

我唔係開刀,係孖係我肚個陣無佐心跳,所以括宮,拎佢地出嚟。括完之後覆診,發現仲有啲厚度,於是括多次

大宅

Rositalky 發表於 18-6-29 18:41

我已經刮左但仲有血

你刮咗幾耐?
唉,我好慘呀,在私家刮咗一次,本來啲血像m到咁少啲啲,幾日後突然大出血入院,又再刮多次,已兩星期仲係有血流,又係話已乾淨

大宅

可否whatsapp 傾下? PM you

首頁

尾頁

跳至