使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

發覺最近回post 時,如回得太長時會hang 機:
首先會彈走個keyboard,㩒返黎打又彈走,以為係我用緊外置keyboard 有問題,但一轉輸入法就彈app ,岩先打果成大篇野就會冇左,到底係我問題定bk app 有問題?

珍珠宮

回覆樓主:

我都係,打完一大段彈apps,激氣

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Fatbigball 發表於 18-6-6 21:54
首先會彈走個keyboard,㩒返黎打又彈走,以為係我用緊外置key ...
你好,請問是【回覆】或【引用回覆】時,出現以上問題 ? 另請提供手機型號 及 作業系統版本,感謝 !

男爵府

特派員 發表於 18-6-7 10:35
你好,請問是【回覆】或【引用回覆】時,出現以上問題 ? 另請提供手機型號 及 作業系統版本,感謝 ! ...

謝謝回覆。
兩樣都試過,但引用回覆時較常出現問題。
手機型號:iPhone 8plus
作業系統:IOS 11.2.5

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Fatbigball 發表於 18-6-7 11:38
謝謝回覆。
兩樣都試過,但引用回覆時較常出現問題。
手機型號:iPhone 8plus
謝謝!

管理員

Fatbigball 發表於 18-6-6 21:54
首先會彈走個keyboard,㩒返黎打又彈走,以為係我用緊外置key ...
你好,BK ios app 3.8.1 已上架,更新後,以上問題可解決,謝謝 !

男爵府

特派員 發表於 18-6-11 11:02
你好,BK ios app 3.8.1 已上架,更新後,以上問題可解決,謝謝 !

Good!!唔該晒

首頁

尾頁

跳至