想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

sscc0113 發表於 18-7-17 05:21
同埋樓上啲媽媽睇到我個post都明我講緊乜,如果有用開排卵紙既媽媽都應該會明白我講咩架,其實我真係有睇 ...

咁不如直接去台灣做。。。有得選性別

男爵府

Magicpian 發表於 18-7-17 06:18
咁不如直接去台灣做。。。有得選性別

台灣都無得揀架
咁機率無100%, 盡下人事都無咩錯丫

大宅

cavy0511 發表於 18-7-17 08:15
台灣都無得揀架
咁機率無100%, 盡下人事都無咩錯丫

Sorry 我記錯左⋯應該係美國,泰國先可以選擇性別!無話錯,我係覺得真係想要特定性別...用直接百分百既方法比較好!身邊有朋友就是因爲性別不似預期 而患上產後憂鬱症

大宅

Magicpian 發表於 18-7-17 08:53
Sorry 我記錯左⋯應該係美國,泰國先可以選擇性別!無話錯,我係覺得真係想要特定性別...用直接百分百既方 ...

咁我又未去到咁嚴重會因為生男而產後抑鬱既,不過用排卵紙再計算下,決定幾時do,呢個係最簡單方便,試到咪試囉,試唔到,最後都生仔既,咪唯有認命囉 而家我個仔雖然超級百厭,雖然第一胎已經好想生女,但而家生左仔,我都一樣咁愛錫佢既,不過最好就緊係生女會更加好囉!haha!因為我兩胎都係要用排卵紙先中,之前do左年幾都唔中,一用排卵紙就中,所以第2胎咪諗住計下幾時排卵,試下排卵早兩日do,博下會唔會生女,不過可惜do完之後,隔日再do,之後第2日用排卵紙深粗,真係好大鑊!haha!總之應該唔補果一次就可能女既機會大啲,而家唯有等多一個月等結果

男爵府

sscc0113 發表於 18-7-17 14:32
咁我又未去到咁嚴重會因為生男而產後抑鬱既,不過用排卵紙再計算下,決定幾時do,呢個係最簡單方便,試到咪 ...

same
最後係仔我都覺得唔緊要啦, 最緊要健康啫
咁大個人, 應該都明白生多一個, 就預左都有可能係仔架啦, 接受到先生架嘛

大宅

sscc0113 發表於 18-7-17 05:10
無錯!你講得簡單而又清晰 我都講到好長篇,我係爬左好多文同資料,我都嘗試盡量避開y精子 :happy ...

可吾可以pm我教下我丫,我有個仔...5m大,但又係好想生女....大家交流下得吾得,我連上面d深粗 淺 都未識睇...

大宅

我第二胎都好想生個囡,試左排前dodo,但一直未有聲氣

大宅

回覆樓主:

生左兩件女都係見到拉絲分泌do就中左,宜家剛有左第3胎,係深粗轉淺時do, 希望係仔喇

大宅

$知足常樂$ 發表於 18-10-26 02:50
生左兩件女都係見到拉絲分泌do就中左,宜家剛有左第3胎,係深粗轉淺時do, 希望係仔喇
...

我長拉絲係深粗前兩日出現

大宅

想問下你們排卵後會唔會行埋?

首頁

尾頁

跳至