自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

hfl2000 發表於 18-6-14 07:47
我有時都見到有人用咗我頭像㗎,其實係BK app既bugs,顯示錯誤啫,轉頭又正常返㗎喇
...

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

bonnyye 發表於 18-6-15 14:20
我個頭像至從上次BK down左之後就消失左, 張戴安娜王妃同佢2個仔合照都搵唔返了 ...

仲喺度呀

子爵府

BK Milk勳章

chloe666 發表於 18-6-15 14:40
仲喺度呀

我自己睇唔到喎.....你反而睇到我呀?
不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

bonnyye 發表於 18-6-15 14:43
我自己睇唔到喎.....你反而睇到我呀?

子爵府

BK Milk勳章

chloe666 發表於 18-6-15 14:45

唔該曬你呀!又一證明bk壞壞地!
不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

大宅

回覆樓主

咁岩嘅 我個頭像又係勁多人跟我

首頁

尾頁

跳至