自由講場

跳至

首頁
12345...23

尾頁

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

可能佢想留個仔响身邊, 唔想個仔俾人搶走, 唔想個仔結婚, 所以趕走晒佢d女朋友

男爵府

回覆樓主:

勁! 呢D人唔惡D唔識驚

禁止訪問

回覆樓主

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

拍左7年, 你係第5個
你男朋年紀應該唔細, 佢阿媽仲...

子爵府

講完之後, 你男朋友有咩反應

先唔講$$, 如果我奶奶係咁, 我寧願唔嫁, 因為佢冇當我係一分子, 樣樣野係度挑剔緊你

翡翠宮

畀面勳章

既然面已反,下一步係睇你男友同伯母反應。佢地如果當冇件事,伯母下次應該識收歛。以後遇有佢過份的地方,一樣記住要反抗,通常呢d人欺善怕惡,知你會反擊唔會太造次。

如果你男友要求你忍耐或者同佢呀媽道歉,可以執包袱走得。
日日是好日

伯爵府

回覆樓主

霸氣。支持你。

大宅

話得好 !
你男友明知阿媽咁趕走了幾個女友,都唔幫你,反而要你收口?
搵過個吧 !

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

根本個亞媽就唔想個仔拍拖結婚。

子爵府

畀面勳章

回覆 bella1991 的帖子

爆得好

妳今天吾爆佢,將來佢把屎抗口講d嘢更難聽!

爆埋佢個仔,點解佢老母咁蝦妳佢仲叫妳收口,叫佢食屎!
Kirsten born at 31/12/2003 N/B Weight = 3.33 kg One Month = 4.6 kg Two Month = 5.37 kg Three Month = 6.11 kg Four Month = 7.3 kg (70cm long) Five Month = 8.11kg Six Month = 9.37kg (72cm long) 7.5Month = 10.9kg (24 lbs) 8 Months = 11.1 kg (24.4 lbs) 9.5 Months = 11.5kg (25.3 lbs) 10.5 Months = 11.8kg (26 lbs) 12 Months = 11.4 (25 lbs) 16.5 Months = 30 lbs 20 Months = 16kg (35.2 lbs)

大宅

bella1991 發表於 18-6-28 11:33
我地拍拖都成7年幾, 我唔介意我等你叫做事業有成儲多個錢先嫁,我最介意你個尖酸刻薄既呀媽, 你窮我唔介意, ...

剷得好,我都後悔結婚,我有三件極品八婆姑奶,其中兩個超級口臭,完全遺傳佢阿媽嘅性格,我奶奶就更加無敵,經常放負,我忍咗佢廿幾年,好彩我唔同佢住,我真係頂佢唔順

伯爵府

momoballs 發表於 18-6-28 11:39
jm趁未嫁,快跳船…99衰無計,最緊要隊友好,你呢個嫁唔過

會考慮跳船?如婚後都係同住的話
Ruph出世啦,2010

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

你男友的媽咪真係講野唔經大腦兼乞人憎

除非結婚後可以唔使見, 否則只會辛苦, 你男友又唔幫口
係我就早走早著.................

禁止發言

回覆樓主:

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

不過你都忍到7年幾, 好犀利!!!
俾個LIKE你!
講真, 假設將來結咗婚唔使同住, 始終都有見面嘅機會, 最重要嘅係, 個男仔似乎係唔會做調停嘅角色, 而係叫女朋友/老婆忍佢阿媽!!!

公爵府

回覆樓主:

如果想繼續同男友發展落去,唔好再接觸佢老……母
恭賀新禧,迎春接福!

伯爵府

回覆樓主

好勇呀你

未來99咁樣如果男友唔企你果邊,將來條路好辛苦架

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

嫁呢D裙腳仔,不如單身

「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

大宅

bella1991 發表於 18-6-28 11:33
我地拍拖都成7年幾, 我唔介意我等你叫做事業有成儲多個錢先嫁,我最介意你個尖酸刻薄既呀媽, 你窮我唔介意, ...

有型!我中意你做得好啱,唔係佢真係以為你好好洽!大前提,你未來老公都係怕事怕老母,唔幫你果種定點先,呢樣好緊要,我見呢度有時d jm 既99都係pk黎,但老公企埋同一陣線又唔同講法

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

伯母把口咁架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁
12345...23

尾頁

跳至