美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問下有無媽媽係amazon買左個夾同風筒? 有無壞? 係counter試左, 覺得好好用, 諗緊counter買定amazon買好

大宅

doramefaso326 發表於 18-7-3 12:11
想問下有無媽媽係amazon買左個夾同風筒? 有無壞? 係counter試左, 覺得好好用, 諗緊counter買定amazon買好
...

係counter買有永久保用 我覺得好似好啲!
我最近都係counter買左個夾,我之前搵代購買個mini夾,又要換插,最重要係完全兩回事黎⋯⋯ 完全放棄左mini夾

大宅

doramefaso326 發表於 18-7-3 12:11
...

Amika同一般直髮夾有什麼分別?

別墅

回覆 catb1016 的帖子

我都係同代購買左個MINI 夾, 我都覺得幾好, 後來去左COUNTER試發覺大夾真係好好多. 跟住佢sell我買個SET, 大約$4200 有風筒, 一大一細夾, 覺得貴無買到。依家返到屋企日日心思思好想買
見佢有永久保用真係好吸引呢

大宅

doramefaso326 發表於 18-7-3 16:35
回覆 catb1016 的帖子

我都係同代購買左個MINI 夾, 我都覺得幾好, 後來去左COUNTER試發覺大夾真係好好多. ...

佢都有sell 我set 裝架!
但我覺得隻細夾真係無乜用⋯⋯ 風筒我覺得唔會用永久,所以我最後係門市買左大夾only

風筒上網買一年保用都係8xx, 我覺得咁會抵啲!

別墅

catb1016 發表於 18-7-3 20:38
佢都有sell 我set 裝架!
但我覺得隻細夾真係無乜用⋯⋯ 風筒我覺得唔會用永久,所以我最後係門市買左大夾 ...

佢話set裝風筒都有永久喎

大宅

doramefaso326 發表於 18-7-3 21:19
佢話set裝風筒都有永久喎

唔好意思⋯ 可能我講得唔清楚⋯⋯
我想講 ,我覺得我遲早會換另一款風筒,所以唔需要永久保用,所以我無買到(emoji)

大宅

買咗個迷你直髮夾,唔係太好用!反而想試吓嗰電梳,有冇人用過?

首頁

尾頁

跳至