懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日打算去X花買BB床,點知一肚火。荷X請埋D廣東話唔鹹唔淡既大嬸做sales都算,仲要態度差,想買野都受氣。

話說我想買大D BB床,原來果款床一係就四腳上碌,一係就拆碌變搖床。我叫個阿嬸lock曬D碌俾我睇下張床穩唔穩陣,佢已經唔耐煩。我話得兩邊碌可以lock唔夠穩陣,BB好大力,佢話唔會。我話上lock 點都唔夠四腳落地既床咁穩陣。

咁我行左去睇其他野,佢大大聲同其他同事講話兩腳有碌都話唔穩陣喎,仲有下刪幾十字,言語間覺得我認為only兩腳有lock唔穩陣好有問題。

我想講我去消費唔係受氣,唔係俾佢係背後非議,荷X咁既服務,唔怪得荃灣果間執左笠,我唔會再幫襯呢間野

大宅

Rosepudding 發表於 18-7-3 17:35
今日打算去X花買BB床,點知一肚火。荷X請埋D廣東話唔鹹唔淡既大嬸做sales都算,仲要態度差,想買野都受氣。 ...

荷X d嘢都唔抵買啦

複式洋房

Rosepudding 發表於 18-7-3 17:35
今日打算去X花買BB床,點知一肚火。荷X請埋D廣東話唔鹹唔淡既大嬸做sales都算,仲要態度差,想買野都受氣。 ...

下,佢賣得特別貴仲要咁嘅態度。。
同埋佢有d bb 床係中國材料中國造的。。

珍珠宮

回覆樓主

佢D嘢唔平啵,咁嘅態度都有㗎!過份

珍珠宮

回覆樓主

今時今日既服務態度真係而且又唔平。

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

最憎呢d態度,荷x d野咁貴,我都無打算去睇
大事化小, 小事化毛.........

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

超差喎,我覺得要同office customer service講囉,已經啲貨又貴,如果連服務都唔好,真係搵阿水幫襯

大宅

falalala 發表於 18-7-3 21:08
超差喎,我覺得要同office customer service講囉,已經啲貨又貴,如果連服務都唔好,真係搵阿水幫襯
...

係呀,我其實有心想買,諗住如果睇得岩心貴少少都算,依家咁既態度,客人問多兩句就唔耐煩,仲要背後評論個客,好唔得囉

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

咁既態度真係我都唔會買,睇中都唔買

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Rosepudding 發表於 18-7-3 21:42
係呀,我其實有心想買,諗住如果睇得岩心貴少少都算,依家咁既態度,客人問多兩句就唔耐煩,仲要背後評論 ...

絕對認

男爵府

回覆樓主

荷X買野好貴架,之前唔識去買吸鼻器$98,過咗一排係一田見到$1X咋,仲要係日本版來(雖然用落係一樣,係包裝唔同)

但最後發覺舊野係無用,買來都晒氣

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Korala 發表於 18-7-3 18:27
下,佢賣得特別貴仲要咁嘅態度。。
同埋佢有d bb 床係中國材料中國造的。。
...

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

年紀大唔系錯,但呢個態度就唔得,我通常都唔同呢類大嬸買嘢。

大宅

haha748494 發表於 18-7-4 15:52
年紀大唔系錯,但呢個態度就唔得,我通常都唔同呢類大嬸買嘢。

荷X請呢D質素既人真係等執埋果幾間公司

別墅

X花D野都已經唔係平, 仲要態度差~

首頁

尾頁

跳至