想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我上次黎M係6月8號 , 平時週期28-30日 , 今個月仲未黎M , 用棒棒check過又無中
平時黎M之前2-3日就會開始有少少血 , 呢幾日都無黎M跡象 , 有JM都好似我咁嗎 ?

等待真係好煩 , 唔中既話寧願快D黎M好過

大宅

cherriel328 發表於 18-7-11 09:20
我上次黎M係6月8號 , 平時週期28-30日 , 今個月仲未黎M , 用棒棒check過又無中
平時黎M之前2-3日就會開始有 ...

你可能遲左排卵所以m到遲咗嚟

大宅

我最後黎m係5月30號 我生完三十幾日先黎一次 但今次好耐都未黎 驗棒棒右係白雪雪

大宅

我都遲左2星期仲未黎,check 左冇中,係未應該要睇醫生?

要睇婦科定睇普通科都可以?

大宅

dadamama0615 發表於 18-7-11 15:12
我最後黎m係5月30號 我生完三十幾日先黎一次 但今次好耐都未黎 驗棒棒右係白雪雪
...
我諗住星期六再唔黎 再用棒棒驗下

洋房

同者(emoji)
我上個月6月9號來經,月經還左兩日,近排成日胸痛痛地,前幾日又黎左一次紅之後黎反啡,但個肚好似成日有啲肚痛甘,我等多一星期先驗下..希望今次真系中啦,等左成年幾,我老爺70幾歲,希望佢仲健康快啲中獎比孫佢抱下(emoji)齊齊加油

大宅

tszyingwo 發表於 18-7-11 15:46
同者(emoji)
我上個月6月9號來經,月經還左兩日,近排成日胸痛痛地,前幾日又黎左一次紅之後黎反啡,但個 ...
我個胸呢幾日都好脹 大左成個cup 下腹前幾日有時會扯住咁 但又唔似平時黎M的反應

洋房

cherriel328 發表於 18-7-11 15:53
我個胸呢幾日都好脹 大左成個cup 下腹前幾日有時會扯住咁 但又唔似平時黎M的反應

是啊,同你一樣啊(emoji)

別墅

我12/6黎m,29-31period,第28驗唔中,今日第30日未黎,我都好緊張呀

洋房

cloud_1222 發表於 18-7-12 10:25
我12/6黎m,29-31period,第28驗唔中,今日第30日未黎,我都好緊張呀

不用太緊張呀 太緊張會影響排經和排卵
要放鬆心情

首頁

尾頁

跳至