親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

今年3 月住過台北既燦路都大飯店, 酒店房乾淨同唔算貴, 所以plan緊出年3 月去福崗都想住返博多燦路都大酒店, 上網見睇佢位置交通都方便, 但今次第一次去日本自由行, 唔知實際交通+環境係點, 請問有無 jm住過呢間酒店? many thanks

禁止訪問

珍珠宮

nmvcsw 發表於 18-7-21 01:52
Sunroute 係典型日本連鎖式商務酒店, 介乎三星至四星之間, 日本集團式酒店, 管理水平一向穩定, 冇需要擔心. ...

jm 唔該晒

男爵府

虎到金來勳章

剛住過, 係細D,(日本酒店都預咗) ,但設備齊全,乾淨企理, 好方便, 一出車站行5分鐘到, 是同一條街最平 , 早餐在日式餐廳享用, 幾特別, 值得入住.

wcpcelia    發表於 18-7-21 15:38

珍珠宮

external 發表於 18-7-21 13:58
剛住過, 係細D,(日本酒店都預咗) ,但設備齊全,乾淨企理, 好方便, 一出車站行5分鐘到, 是同一條街最平 , 早 ...

jm 唔該晒 想再請問你用乜交通工具去酒店? 我睇google map 有福崗機場空港機再轉線去博多站, 距離好似唔遠

男爵府

虎到金來勳章

一罐可樂 發表於 18-7-21 14:41
jm 唔該晒 想再請問你用乜交通工具去酒店? 我睇google map 有福崗機場空港機再轉線去博多站, 距離 ...

我喺福岡因為搭內陸機所以出機場就可以搭地鐵到, 但係如果你係國際機場嘅話就唔建議你轉shuttle bus去內陸機場。
福岡機場非常近博多酒店, 搭的士都唔多過百二蚊港幣, 20分鐘以內到,仲方便過香港機場

珍珠宮

external 發表於 18-7-21 14:53

我喺福岡因為搭內陸機所以出機場就可以搭地鐵到, 但係如 ...

jm 唔該晒你, 好有用既資料呀 咁我應該會book 呢間

首頁

尾頁

跳至