自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024勳章 牛年勳章

擁有560萬訂戶的惡搞頻道,美國網紅爸爸為收視在雪糕落瀉藥,拍下一對兒女肚痛灑淚及蹲馬桶慘況;屎橋未招財路先犯眾怒,YouTube下令關閉其頻道,他的萬千粉絲也該自省了。

這名YouTuber是內華達州4孩之父Cordero Brady(29歲),開設的DJ So Cool頻道一味惡搞家人,也曾在睡房燒爆仗嚇仔女、在泳池布局佯裝BB浸死嚇老婆,又拍下她流產後的哀愁臉。今次的出事短片其實攝於兩年前,片中見他在雪糕加瀉藥後給兒女品嘗;90分鐘後再開機,兩孩已腹痛如絞喊晒口;他又追入廁所拍片,孩子掩門卻遭他強行推開,令兒女私隱蕩然。

可唔可以告佢虐兒

男爵府

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

變態,枉為人老豆!淨係諗住出位!痴線!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

痴線架

珍珠宮

回覆樓主

癡孖根。咁叻就自己食喇。

複式洋房

而家好多KOL, youtuber搏點擊率咩都做, 可唔可以做返個有良心既人

大宅

回覆樓主

有病枉為人呀!

伯爵府

回覆樓主:

傷害到人就一定有問題

公爵府

回覆樓主:

都要有呢Dfans鍾意睇,先會養到佢走火入魔!

子爵府

畀面勳章

回覆樓主

痴線

男爵府

痴痴地

子爵府

回覆樓主:

不知所謂

珍珠宮

2024年龍年勳章

YouTube下令關閉其頻道,他的萬千粉絲也該自省了。

男爵府

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

為人父母加害子女,罪該萬死

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

離譜

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好想講粗口

水晶宮

回覆樓主

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有病就睇醫生啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至