跳至

首頁

尾頁

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

家住錦田,想搵間交通方便啲既小學,諗緊商會定真光好,大家有咩意見或者有冇其他更好既小學?更好係好在邊?謝謝~

大宅

真光得2班,你要考慮,真光1,2年級比較少功課,老師都幾好

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

y2kjackie2012 發表於 18-9-10 14:27
家住錦田,想搵間交通方便啲既小學,諗緊商會定真光好,大家有咩意見或者有冇其他更好既小學?更好係好在邊? ...

商會73同真光74屬兩個區,錦田74, 你要考慮埋唔同區唔可以3條1的問題
birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

大宅

虎到金來勳章

piglet0529 發表於 18-9-14 18:17
商會73同真光74屬兩個區,錦田74, 你要考慮埋唔同區唔可以3條1的問題

so true, not worth the gamble

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

piglet0529 發表於 18-9-14 18:17

除非商會有父母分又喜歡,搏自行及甲部,那真光只搏乙部,兩間都冇左3條1靠運氣吧!
birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

即係報真光搏到機會大過商會?

首頁

尾頁

跳至