請敎鐘意咖啡既Jm,除咗大型連鎖店,有無細間好飲coffee shop?

Lemonskin
|
多數都係幫襯連鎖coffee shop有D悶,有冇D獨立細間D既好飲呢?
worrymama
|
Lemonskin 發表於 18-9-30 21:14
多數都係幫襯連鎖coffee shop有D悶,有冇D獨立細間D既好飲呢?

我覺得Pokka啲㗎啡都好飲
Lemonskin
|
多謝你回覆我啊,不過pokka 都係連鎖店,我想搵細間好似外國果D,去澳門都見到有
happier
|
太子飛龍好正
wcpcelia    發表於 18-10-1 09:53
Monstereasy
|
Lemonskin 發表於 18-9-30 21:14

Knockbox Coffee Company

網址: https://s.openrice.com/QrbS0DaO200
地址: 旺角黑布街21號地下

呢間精品咖啡
Jameskey
|
花墟 花粉熱
tequiero_ic
|
happier 發表於 18-9-30 21:56
太子飛龍好正

呢間正
irismamabbkwok
|
元朗 Accro Coffee
pixelskin
|

中上環都有分店 Coco espresso

jotang0405
|
Arabica, cupping room
hchu06
|
Jameskey 發表於 18-9-30 21:59
花墟 花粉熱

咖啡一般,但環境氣氛好。
hchu06
|
NOT Specialty
cassie0025
|
Arabica Spanish latte 好好飲
stef
|
西貢 little cove expresso
Cheryk
|
跑馬地ha
甄小bee
|
我姪女帶我去過一間在長沙灣 的叫LUCY coffee and food ! 我好鐘意佢d cake, 好好食,好有心去整!

我一向唔飲coffee , 冇飲coffee, 飲其他特飲,都好啱我

但我姪女佢地話d coffee 好飲喎!
pixelskin
|
大澳 蘇廬 既shakerato 超正
MagDog
|
NOA 九記牛腩對面。佐敦有間叫「Cafe Revol」 hand drip幾好飲。
MagDog
|
happier 發表於 18-9-30 21:56
太子飛龍好正

咦,唔識呢, 要睇睇。 謝謝你
Lemonskin
|
原來都有咁多,等我mark低大家既建議,遂間去試下先